maanantai 2. kesäkuuta 2008

USA:n seuraava presidentti

Ellei ihmeitä tapahdu USA:n seuraava presidentti on John McCain. Yksi ihme, joka sen voisi estää, olisi konservatiivien yhteinen ehdokas, jollaista ilmeisesti ei kyllä enää saada mistään kaivettua esiin.

Hillary Clintonin kannattajien tuntoja kuvaa hyvin video, jossa nainen nimeltä Harriet Christian antaa palaa, eli yleisön pyynnöstä, se on tässä. Clintonia vastustavien demokraattien maailmankuvaa kiteyttää taas tämä video. Siitä ei puutu kuin Michael Moore katsomassa vetoavasti kameraan ja toteamassa: Amen.

John McCainin valinta takaa kaiken jatkumisen entisellään. Obaman valinta todennäköisesti johtaisi suuriinkin mullistuksiin, koska tarjottavana on vain tuon pastorin kaltaista, hengellistä ravintoa. Joka tapauksessa tilaisuus ajaa sellaista politiikkaa ( sosiaaliturva ja vastaavat ) josta demokraatit ovat viime vuosina pitäneet meteliä, on jo menetetty.

2 kommenttia:

Vasarahammer kirjoitti...

Löytyy sieltä paljon muitakin hyviä videoita. Pflegeristä pääsi pienellä aasinsillalla Louis Farrakhaniin, joka on noista race baitereista ehkä pahamaineisin.

Obama on muuten jo eronnut Trinity-kirkosta, jossa pastori Jeremiah Wright saarnasi God Damn Americaa. Ei taida riittää uskottavuuden palauttamiseen.

IDA kirjoitti...

Farrakhan on Nation of Islamin johtajia ja liittyy sitä kautta mustaan nationalismiin, joka ajoi/ajaa mustille omaa valtiota muistaakseni neljästä tai viidestä osavaltiosta.

Noihin suhtauduttiin aiemmin positiivisestikin, koska he korostavat huolenpitoa perheestä, huumeettomuutta, päihteettömyyttä yleensä ja kaikkea sellaista.