maanantai 2. kesäkuuta 2008

Käräjäoikeuden päätöksiä

Tampereen käräjäoikeuden päätöksellä sivusto Network45 on määrätty poistettavaksi verkosta.

via.

Toisaalta eipä tuo nyt liene niin tarkkaa, sillä käräjäoikeudet alkavat ilmeisesti yhä enemmän olla jonkinlaisia ihmisoikeuskomissioita, joista sitten mennään vääntämään lakia ylempiin oikeusasteisiin. Jollainhan lakimiestenkin on elettävä.

Kanadan ihmisoikeustuomioistuimessa, jolla silläkään ei taida olla varsinaista laillista tuomiovaltaa, alkaa tänään mielenkiintoinen istunto, josta tullaan bloggaamaan suorana lähetyksenä Mcleans-lehden sivuilla. Vastaajana oleva Mark Steyn on tietystä anglovirittyneisyydestään - Firefoxin oikoluku muuten hyväksyy nykyään nuo virttyneisyys yhdyssanat, eli eteenpäin on menty - huolimatta todella terävä ja taitava sanankäyttäjä, sekä näkemyksellisen älykäs tyyppi, joten odotettavissa lienee melkoinen juttu, jossa ylenmääräinen poliittinen korrektius saa hyvinkin pahasti nenilleen ja paljastuu taas kaikessa tympeydessään.

ht.

2 kommenttia:

Vasarahammer kirjoitti...

Luonnollisesti langettava tuomio on etukäteen selviö, koska ihmisoikeuskomissioiden tuomioprosentti Kanadan ihmisoikeuslain 13. pykälän mukaisissa jutuissa on 100.

Tärkeintä on kuitenkin julkisuus ja epämääräinen mahdollisuus, että joku jossakin panisi stopin pelleilylle.

Kanadan kuninkaallinen ratsupoliisi ainakin tutkii ihmisoikeuskomission epämääräisiä tutkintamenetelmiä, joissa komission nykyiset ja entiset työntekijät tekeytyvät natseiksi ja pyrkivät houkuttelemaan keskustelupalstojen kirjoittajat viharikoksiin. Tarvittaessa "lainataan" satunnaisen seinänaapurin nettiyhteyttä.

Vasarahammer kirjoitti...

Steyn muuten taitaa olla kotoisin Flanderista tai hänen vanhempansa ovat. Mies itse on Yhdysvalloissa asuva kanukki.

Kaikkien amerikkalaistuneiden kanukkien ehdoton ykkönen on tietysti kapteeni James T. Kirk tähtilaiva Enterpriselta.