tiistai 24. kesäkuuta 2008

Jaksaa sataa

Sateessa ei ole muuta vikaa kuin, että sateessa on ikävä talsia.

Steve Sailer jatkaa uusimmassa blogikirjoituksessaan tuosta koulutusaiheesta minkä huomioin vähän alempana. Näkemys, että alemman koulutuksen tähtääminen jääräpäisesti korkeakouluopintoihin on monin tavoin tuhoisaa, vaikuttaa kaikin tavoin oikealta. En keksi vastaväitteitä. On ikävää, että ihmisiä tuhotaan sillä, että heitä yritetään väkisin kouluttaa johonkin sellaiseen mihin heidän älylliset ominaisuutensa eivät ole sopivia.

Myös yliopistojen politisoituminen ja muuttuminen mitä ilmeisimmin jonkinlaisiksi aikuisten lastentarhoiksi ja koulukiusaamiskeskuksiksi liittyy tavallaan tuohon samaan asiaan.

Asia ansaitsisi pidemmänkin kirjoituksen, mutta se taas tuhoaisi tämän blogin idean kirjoittaa jutut yhteen ja samaan syssyyn ensimmäisestä ideasta viimeiseen pisteeseen. Kirjoittaminen muuttuu työksi, jos tekstin joutuu keskeyttämään ja ajatuksia muotoilemaan pidempään kokonaisuuteen sopiviksi. Toisaalta voisihan sitäkin koittaa joskus, jossain muualla, mutta toisaalta taas on hyvinkin mahdollista, että sateetkin taas loppuvat.

Ei kommentteja: