torstai 19. kesäkuuta 2008

Outo sattuma Umman ulkosaaristosta

Entisessä Englannissa, Birminghamin kaupungissa on tapahtunut kummia: kaksi kristillistä saarnamiestä oli eksynyt alueelle, minne sellaisilla poppamiehillä ei enää pitäisi olla mitään asiaa. Valpas poliisi ennätti kuitenkin taltuttaa tilanteen, ennen kuin mitään suurempaa onnettomuutta pääsi tapahtumaan, uhkaamalla pidättää nuo, kuin suoraan keskiajalta ilmestyneet hahmot, viharikoksen tekemisestä.

Entisen Englannin hallinto on kuitenkin tyrmistyneessä tilassa. Kaikille piti olla jo itsestään selvää, että tällaista ei voi enää tapahtua. Hallituksen piirissä tätä tapausta pidetäänkin muinaisesta menneisyydestä kumpuavan painajaisunen tunkeutumisena keskelle uneliaan rauhallista ummaa. On selvää, että tällaisten tapausten uusiutuminen on estettävä. Ei ole epäilystäkään, etteikö asian vuoksi ryhdyttäisi päättäväisiin toimiin, vakuutti entisen Englannin hallituksen puhehenkilö järkyttyneelle kansakunnalle eilen.

Tietojemme mukaan saarilla asustavat tai vierailevat, knallilla ja sateenvarjolla varustautuneet suomalaiset sosialidemokraatit ovat tällä hetkellä turvassa.

Asiasta raportoi ensimmäisenä Daily Telegraph.

via.

Ei kommentteja: