lauantai 7. kesäkuuta 2008

Tynkäkisat

UEFA:n ja FIFA:n uskomattoman jääräpäisyyden vuoksi tänään alkavat jalkapallon EM-kisat pelataan edelleenkin ilman Euskadian ja Katalonian maajoukkueita. Ennustan siis Saksan voittavan.

Ihmiset, jotka väittävät Saksan pelaavan mekaanista ja konemaista jalkapalloa ovat muuten tyhmiä. Itse asiassa tuo on väite, josta on helppo tunnistaa kuka on pässi ja kuka ei. Jokainen, joka väittää noin on pässi. Saksa siis voittoon :tuoppi: :peukku:

Illan pelit päättyvät seuraavasti: Turkki voittaa Portugalin ja Tsekki voittaa Sveitsin. Ei oikeastaan kannata edes katsoa.

4 kommenttia:

Kekke kirjoitti...

Kuules, futismestari. Mulla on sulle edelleen se tuoppi tarjoamatta (vaikka edelleenkin epäilen että oletko oikea anarkonationalisti)

Pitäisi varmaan tehdä sen eteen jotain. :)

IDA kirjoitti...

Olen täysin rehellisesti anarkistinen nationalisti

Heinäkuun alussa Tampereella? Alustavasti olen menossa, jos opin ajamaan manuaalilla niin hyvin, että kehtaan suhata suurkaupungissa. Tosin junakin on keksitty :)

Vasarahammer kirjoitti...

Tänä iltana nähdään, kuinka Saksa pela vähä tylsä peli. Konemaista hallintaa yhdistettynä kovaan työntekoon on siis odotettavissa etenkin niille, jotka luottavat suomalaisten lehtien ja Yleisradion kisa-analyyseihin.

IDA kirjoitti...

Reini on analysoimassa. Ehkä se lataa järkeä peliin. Luvassa luovaa joukkuepeliä.

Mielenkiintoinen peli joka tapauksessa. Puola on varmaan ihan kova. Itse olen varustautunut valkoisella t-paidalla ja Lada-lippikseen ;)