lauantai 10. toukokuuta 2008

Superlauantai

KTP pelaa tänään kauden ensimmäisen kotiottelunsa Warkauden Jalkapallokerhoa vastaan. Ottelu on merkityksellinen, koska KTP:n pitäisi jo nyt näyttää onko se valmis nousemaan Ykköseen, vakiintumaan Kakkoseen vai pudotaanko rennon jätkämäisesti Kolmoseen, missä oikeat joukkueet pelaavat. Veikkaisin optimistisesti ensimmäistä vaihtoehtoa, sillä on ilmeisesti niin, että KTP:n pelaajat tulevat lähinnä Kymistä, vaikka joukkoon on jokunen puistolalainen ihan hämäykseksi ja tradition vuoksi päästettykin. Ottelu on tässä Suomen tasavallassa siinäkin mielessä poikkeuksellinen, että molempien joukkueiden nimet on johdettu puhtaasta suomenkielestä. Varkaudella on täysi oikeus brassailla tuplaveellä, koska eihän heillä oikeastaan mitään muuta ole.

Viljandi JK Tulevik on sekin vielä kautensa alussa. Mustan helikopterin puutteessa en ole ihan tarkasti selvillä mikä siellä on tilanne, mutta jo nyt on kaikille kai aika selvää, että vain voitto Narva JK Transista on tulos, johon universumin pyörteet voivat olla tyytyväisiä ja säilyttää siten tasapainonsa.

Eli Se on menoa nyt :)

KTP 1 - Warkaus 0

Hieno peli. Yleisömäärää ei sanottu, mutta veikkaisin noin 1000. KTP meni heti välittömästi alussa johtoon, kun Liljeqvist pukkasi vasemmalta laidalta annetun vaparin maaliin. En rupea arvostelemaan. KTP pelasi joko 4 - 4 - 1 - 1 tai 4 - 4 - 2, mutta se on sanottava, että rivit olivat eläväiset. Yhdyn alemmalla penkkirivillä istuneiden, vanhempien jalkapalloasiantuntijoiden analyysiin: "Koita nyt Pulli jumalauta edes juosta", mutta toisaalta esitän eriävän mielipiteeni huomioon: "Vaihda nyt vittu se Kesseli jo ulos sieltä", koska Kesseli oli minusta yksi KTP:n parhaiten esiintyneitä pelaajia. Ei kai ole sen vika, jos muut eivät pysy mukana.

Todella mielenkiintoinen kausi kuitenkin tulossa. Samassa lohkossa, sekä legendaarinen Kontulan Urheilijat, että Helsingin perinteikäs IFK. Molemmat on voitettava.

Viljandi JK Tulevik 1 - Narva JK Trasns 0. Eli näin. Tästä lähdetään taas kohti tulevia pelejä :)

Ei kommentteja: