torstai 22. toukokuuta 2008

Nepotismi

Ihminen suosii luontaisesti sukulaisiaan. Mutta myös kilpailuvietti on ihmiseen sisäänrakennettuna. Pääministeri nimittää veljensä korkeaan virkaan ajamaan alas Suomen valtiota ja toki Tasavallan Presidentin on siihen heti vastattava. Hän naisena - aivan luonnollisesti ja kuten naisen pitääkin - iskee kehiin miehensä.

Valitettavaa tämän pelin kannalta kuitenkin, että maailma ei ole ihan sellainen, kuin nämä latvalahot pelurit pelikentäkseen toivovat. Ja niinpä jäikin Tasavallan Presidentin miehelle pelattavaksi todella huonot kortit tässä kisassa: "Miksi työperäiset maahanmuuttajat eivät työllisty?" on kysymys, johon hänen pitäisi vastata.

Todella toivon, että hänelle edes maksetaan kunnon palkka itsensä nolaamisesta historian silmissä. Kaikille ei aina makseta ;)

Työllistymisen esteet ja tuloloukut ovat niin suuri ongelma maahanmuuttajien keskuudessa, että sisäministeriö asetti korkean tason 19-jäsenisen työryhmän selvittämään asiaa. Selvitysmieheksi kutsuttiin tohtori Pentti Arajärvi.


toteaa Uusi Suomi.

- Ilmasto ei ole Suomeen muuton este, sanoo Neuvo omasta pitkästä kokemuksestaan. Samaa mieltä on sisäministeriön maahanmuuttojohtaja Mervi Virtanen. Molemmat katsovat, että motivaatio työn perään ja työhön liittyvät haasteet perustelevat muuton Suomeen. - Lumi ei muuttoa estä, Neuvo tietää Nokian uraltaan.


Vastaavat hankkeen asiantuntijajäsenet.

2 kommenttia:

Kumitonttu kirjoitti...

Noh, sukua tai heimoa. Paljonko menetit rahaa?

IDA kirjoitti...

En penniäkään. Kymiläiset eivät osta pimeää tupakkaa. Rehellistä kansaa. Kasvatamme kessunkin itse ;)