torstai 15. toukokuuta 2008

Kehittyvien maakuntien Suomi

- Miksi tällainen yhdistys?
- No, perustimme sen, jotta voisimme hyvin omintunnoin jakaa tasan yhtä paljon rahaa ihan jokaiselle ehdokkaalle, joka sitä pyytää.
- Entä mitä asiaan sanoo valtionhallinto?
- No meidän on tarkasteltava tätä tilannetta kaikessa rauhassa. Nythän meillä on puoluetuki, ja sen lisäksi valtion maksamat tuet puolueille kaikkiin vaaleihin, jotta puolueiden ei tarvitsisi turvautua yksityiseen tukeen. Tässä nykyisessä tilanteessa saamme siis sekä valtiollisen, että yksityisen tuen, joten en näe tilannetta niin kauhean dramaattisena. Eikä tämä todellakaan ole prioriteetiltaan mitenkään tärkeä kysymys. Olisi paremminkin keskityttävä kuntien ja maakuntien lopettamiseen, jotta voisimme allokoida enemmän rahaa valtionhallintoon. Näitä täytyy toki miettiä ja olen täysin varma, että kun EU:n päätös asiassa saadaan aikaiseksi, niin tulemme täydellä voimallamme tukemaan sitä ja panemaan sen voimaan.
- Kiitos teille.
- Kiitos
- Kiitos, eipä kestä.

1 kommentti:

Paavo kirjoitti...

homma osoittaa vaan nykyisen puolutuen toimivuuden. kun lakimääräisellä raha-avulla ja siihen vieä isojen puolueiden avustuksella heille keskitetyn ekstran kanssa, puoluetuella taataan se, että samat vanhat taas vievät vaalit, niin elinkeinoelämä tietää valmiiksi sen pienen porukan joka pitää lahjoa. ei tarvitse veikata mustia hevosia, kun nykyjohdon hallitsema pakkomaksujen rahoittama ylekin tekee kaikkensa uusien ja pienten puolueiden marginalisoimiseksi.