sunnuntai 11. toukokuuta 2008

Muotinurkkaus

KTP:n hienot peliasut, vain mainos hieman häritsee, mutta sekin on sentään pubin mainos, johtivat ajatukset jotenkin Atletico Madridiin ja sitä kautta Kotkan unohdettuun suuruuteen: Jäntevään. Jos värit olisivat puna-sini-valkoinen niin Jäntevän asuahan tuo muistuttaisi. Esitänkin radikaalin kuningasidean: Kun ensi vuonna KTP ja KTP ( kirjaimet tulevat sanoista Kotkan Työväen Palloilijat ) olisivat mahdollisesti vastakkain ykkösessä, niin nostetaan kaupallisia Britney Spears - liigoja, kuten Veikkausliiga, varten Jäntevä uudestaan huipulle. Ja, mikä tässä mainittakoot: Karhulan Keskuskentällä ( Kymi ) on aivan uskomattoman hyvä nurmi. Sääli, että siellä ei pelata edustuspelejä ollenkaan. Pelikarhut vastaan KTP vetäisi varovaisten arvioiden mukaan noin 10 000 katsojaa ja johtaisi viikkoja kestävään, hillittömään mellakointiin.

Joka tapauksessa: Kavahtakaamme mahdollista, uutta muoviseuraa kaikissa olosuhteissa.

Espanjan liigassa pelataan tänään täysi kierros ja kaikki pelit alkavat kello 22:00 Suomen aikaa. Urheilukanavaa vastaa itse katsojalukujensa äkillisestä romahduksesta, koska se lähettää suorana pelin: Real Betis - Sevilla, vaikka samaan aikaan siis pelataan myös Athletic Club Bilbao - Racing Santander, joka varsinkin asukokonaisuuksiin huomionsa kiinnittävälle, muotitietoisella katsojakunnalle olisi ollut paljon eloisampaa nähtävää.

Illan joukkue:

Armando

Iraola
Ustariz
Amorebieta
Del Horno

Susaeta
Gurpegi
Javi Martinez
Gabilondo

Garmendia
Llorente

Vaihdossa:

Aranzubia
Yeste
Koikili
Luis Prieto
Cuellar
Munoz
Aduriz

Streamia ei taaskaan ole tarjolla.

Puoliaikatulos: Athletic Club 0 - Racing 0. Tilastojen mukaan ote on ollut Athleticilla. Racingin pelaajat ovat keränneet jo viisi varoitusta, mutta jostain syystä myös Javi Martinezia on varoitettu. Almeria, Deportivo ja Mallorca ovat kaikki häviöllä otteluissaan. Voitto siis ehkä avaisi vielä mahdollisuuden Eurokentille.

Lopputulos: Athletic Club 0 - Racing 0. Tilastojen mukaan Athletic Club hallitsi kyllä peliä. Jostain käsittämättömästä syystä Javi Martinezin tilalle vaihdettu Yeste ajettiin ulos kentältä. Koska Barcelonan sopuottelussa Mallorca nousi 2 - 0 tappioasemasta 2 - 3 voittoon, ei viimeiselle kierrokselle jää Athletic Cubin suhteen suurtakaan jännitettävää. Toisin olisihan hienoa, jos kausi päättyisi vierasvoittoon Sevillasta.

Sarjatilanne ennen viimeistä kierrosta:

1. Real Madrid 82
2. Villarreal 74
3. Barcelona 64
4. Atletico Madrid 64
-------------------------------
5. Sevilla 61
6. Racing 57
-------------------------
7. Mallorca 56
8. Deportivo 52
9. Athletic Club 50
10. UD Almeria 49
11. Espanyol 48
12. Valencia 48
13. Getafe 46
14 Betis 46
15. Valladolid 43
16. Recreativo 43
17. Osasuna 43
------------------------
18. Zaragoza 42
19. Murcia 30
20. Levante 26

Ei kommentteja: