keskiviikko 14. toukokuuta 2008

Eurooppalaista vaalikamppailua

Erittäin mielenkiintoinen video siitä miten kiihkeää poliittista keskustelua Lontoossa nykyään käydään. Milloin Suomessa?

Tietenkin tuo on vain paikallinen ongelma, eikä häiritse kuin niitä lontoolaisia alkuasukkaita, jotka ovat olleet niin tyhmiä, että eivät ole tajunneet muuttaa paremmille asuinalueille. Sellaisille, jossa voisi tavata vaikka silinteripäisen, suomalaisen sosiaalidemokraatin. Asia on kuitenkin kunnallispoliittisella tasolla mielenkiintoinen. En tiedä miten tuollaisen alkuasukkaisiin kohdistuvan häirinnän voisi ratkaista, koska sosiologiset ongelmat ovat aina hyvin monimutkaisia. Ehkä yksi näkökulma Lontoolle voisi olla opin ottaminen edistyksellisemmistä metropoleista, joissa tuotakin asiaa on lähestytty kuningasidealla pakkolunastaa tonttimaata ja veronmaksajia muista kunnista.

En tiedä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

En tiedä miten tuollaisen alkuasukkaisiin kohdistuvan häirinnän voisi ratkaista, koska sosiologiset ongelmat ovat aina hyvin monimutkaisia.

Väkivallalla. Ei muslimeilta tarvitse sietää tuollaista käytöstä. Jos poliisi ei tee häiriköille mitään, kansalaisten on otettava oikeus omiin käsiinsä.

Vasarahammer kirjoitti...

Videolla esiintyvä kailottaja kehottaa olemaan äänestämättä vaaleissa, koska vaaleissa äänestäminen on kaffirien touhuja.

Kyseessä on jamaikalaissyntyinen saarnaaja Abu Izzadeen eli Omar Brooks (jälkimmäisestä en ole varma), joka esiintyi myös Channel Fourin Undercover Mosque -dokumentissa.

Video on kuvattu vuonna 2005 hieman ennen Lontoon metroon tehtyjä terrori-iskuja. Sen jälkeen brittipoliiseille on varmasti lisätty "sensitivity trainingia", jotta moinen ei enää toistuisi.