tiistai 13. toukokuuta 2008

Sijoituspäätöksiä

Olen vakavasti harkinnut tuollaisen Retrohenkisen paidan hankkimista. Rahojen pistäminen johonkin on kuitenkin aina sijoittamista ja globaalissa maailmassa sijoitusten on oltava globaalisti perusteluja. Informaatiotulvassa, joka tietenkin helpottaa päätösten tekoa, kielitaito asettaa kuitenkin rajoituksensa.

Olen nyt kolme päivää tutkinut tätä tekstiä ja olen päätynyt siihen tulokseen, että Espanjan liigassa on vielä yksi, jonkinlainen Fairplay-paikka jaossa Intertotoon ja se paikka tulisi Athletic Club Bilbaolle mikäli Athletic Club voittaisi viimeisessä ottelussaan Sevillan ja Deportivo häviäisi Villarrealille. En kuitenkaan ole tästä varma.

Toivon, ja itse asiassa uskonkin, että joku blogin lukijoista osaa espanjaa minua paremmin. Eli alanko tässä varautumaan paidan ostamiseen vai en?

PS.

Ainakin tämänhetkisten tietojen mukaan Urheilukanava esittää juuri Sevilla - Athletic pelin. Tähän ei voi todeta muuta kuin, että viisas päätös. Hyvä päätös kaudelle, jolla Athleticin pelejä on esitetty melko kiitettävästi.

2 kommenttia:

Vasarahammer kirjoitti...

Jokohan minäkin saisin itsestäni irti ja katsoisin Athleticin taistelua?

Joko Ida on valinnut gloryhuntattavan joukkueen EM-kisoista?

IDA kirjoitti...

Ehdottomasti kannattaa katsoa. Siinä tuntee sellaista määrittelemätöntä yhteenkuuluvuutta miljoonien suomalaisten Athletic-kannattajien kanssa.

Yeste, Susaeta ja Del Horno ovat pelikiellossa ja Athleticille kai ainoastaan voitto merkitsee, joten aika suoraviivaista peliä luvassa.

Saksa on aina ollut kestosuosikki. Riippuu vähän siitä miten pelit lähtevät menemään. Espanjasta voisi tsekata potentiaaliset Athleticin pelaajat, jos niitä siellä on ja Tsekin bandwagoniin voisi hypätä ;)

Muutenhan kisat päättyivät otteluun Portugali - Suomi ja innolla jo odotetaan MM-kisojen alkamista.