keskiviikko 7. toukokuuta 2008

Illan kierros

Mestaruus ( Real Madrid ), kaksi suoraa Britney Spears - liigan paikkaa ( Villarreal, Barcelona ) ja kaksi putoajaa ( Levante, Murcia ) ovat jo ratkenneet. Käytännössä ehkä myös se, ketkä saavat vähintään suorat UEFA-cup paikat, joten illan otteluissa mielenkiinto keskittyy sarjataulukon suhteen lähinnä Intertoto paikkaan ( 7. sija ) ja viimeiseen putoajaan. Itse Athletic Club kohtaa varmasti putoavan Murcian. joten kolmea pistettä on lupa odottaa.

Ottelut:

Deportivo - Levante
Getafe - Almeria
Mallorca - Osasuna
Racing - Sevilla
Betis - Valladolid
Murcia - Athletic Club Bilbao
Recreativo - Villarreal
Valencia - Zaragoza
Real Madrid - Barcelona

Oikeastaan ainoa mielenkiinnoton peli on viimeinen, perinteikäs kylätappelu. Urheilukanava näyttää sen suorana joskus lähellä puoltayötä, jolloin se pelataan. Muut ottelut alkavat kello 21:00 Suomen aikaa.

Viikonlopun jalkapallo-otteluista kannattaa etukäteen nostaa esille tulevan superlauantain pelit: KTP - Warkaus JK ja Viljandi JK Tulevik - Narva JK Trans. Ensimmäinen alkaa kello 16:00 Suomen aikaa Kotkassa ja toinen kello 18:00 Suomen aikaa Viljandissa.

Ei taaskaan streamia. Athletic Clubin kokoonpano:

Armando
Iraola
Luis Prieto
Amorebieta
Del Horno

Cuellar
Gurpegi
Javi Martinez
David Lopez

Aduriz
Llorente

Vaihdossa

Aranzubia
Munoz
Yeste
Gabilondo
Garmendia
Etxeberria
Koikili

Vaikuttaisi vähän siltä, että etenkin keskikentällä lähdetään jo kokeilemaan ja antamaan peliaikaa vahvasti hyökkäävälle kokoonpanolle. Voitto on kuitenkin tuolla ryhmällä täysin varma.

Hämmentävää: Edes Bilbaon sivujen live-seuranta ei toimi tässä pelissä, joten täysin Livescoren varassa ollaan. Almeria on joka tapauksessa jo 0 - 2 johdossa, joten näyttää siltä, että 7. sijasta saa kamppailla tosissaan, jos sen meinaa saavuttaa. Ja samantien Murcia menikin 1 - 0 johtoon.

Puoliaikatilanne:

Murcia 1 - Athletic Club 1. Llorente on tehnyt Bilbaon maalin, mutta koska edelleenkään mikään muu kuin Livescore ei toimi asiasta ei voi sen enempää kertoa. Todennäköinen lopputulos: 1 - 4.

Lopputulos:

No joo: 1 - 2 joka tapauksessa. Gabilondo teki toisen maalin. Sarjataulukko ei ilmeisesti edelleenkään selkiintynyt. Postaan se tänne heti, kun saan oman pääni selväksi.

Eli näin:

1. Real Madrid 81
2. Villarreal 71
3. Barcelona 64
4. Sevilla 58
------------------------
5. Atletico Madrid 58
6. Racing 56
-------------------------
7. Mallorca 53
8. Deportivo 52
9. Athletic Club 49
10. UD Almeria 49
11. Espanyol 48
12. Betis 46
13. Getafe 45
14. Valencia 45
15. Valladolid 43
16. Zaragoza 41
17. Recreativo 40
----------------------
18. Osasuna 40
19. Murcia 30
20. Levante 25

Atletico Madridin ja Espanyolin välinen peli pelataan myöhemmin. Laskekaa itse. Kahdessa viimeisessä pelissä on kuusi pistettä jaossa. Bilbao kohtaa ensin Racingin kotonaan ja lopuksi Sevillan vieraissa.

Ei kommentteja: