sunnuntai 21. lokakuuta 2007

Vaihteeksi jotain Englannista

Päivän Daily Telegraphissa on juttu, jonka mukaan poliisin edustaja Keith Jarret aikoo esittää, että mustia nuoria tarkastettaisiin poliisin toimesta useammin, koska aseellinen väkivalta heidän keskuudessaan on hälyttävällä tavalla lisääntynyt. Kansallisen rasisminvastaisen liiton Milena Buyum ja liberaalidemokraattien Nick Glegg vastustavat. Asiaa ei tarvinne tämän

Keith Jarret
Milena Buyum
Nick Glegg

enempää kommentoida.

5 kommenttia:

Tampere tunnetuksi profeetta Muhammed pilakuvilla kirjoitti...

Tampere tunnetuksi on kiitollinen välittämistänne englantilaisista katsauksista ;)

Seppo Lehto Tampere tunnetuksi merkeissä muslimeille ja neekereille hyysärilehmiltä pillupalvelua raiskausten vähentämiseksi EU:n tuella

Tampere tunnetuksi: Himoitkaa neekerinsuukkoja hinnalla millä hyvänsä vaikka Stockmannin Hullut päivät ovatkin takana

Tamperelainen Seppo Lehto ehdottaa "Tampere tunnetuksi" merkeissä kansakuntamme osallistuvan aktiivisesti rasistien sopeuttamiseen yhteiskuntaamme pillupalvelua tarjoamalla eli neekerien, somalien, islamistien ymv:ien sopeuttamisohjelmaa tuettavaksi oheiseen tapaan.

Vaatimuksemme on että xenofiili hyysärilehmille säädetään asevelvollisuuden tapainen pillupalveluvelvollisuus. Tehtävänsä sisältää taudittoman ja etu-, sekä takakireän pillun järjestämistä "tulevaisuutemme toivoille" maahanmuuttajille ja "huippuosaajille" katu- ja puskaraiskausten ymv:ien pillunpuutteen pakottaman rasistisen väkivallan vähentämiseksi.
Näitä hyysärilehmiä voidaan hakea suoralla valtion työllistämisrahalla eri puolueiden ja kansalaisjärjestöjen jäsenistöstä kuntien esim. Tampereen kaupungin palvelukseen n. 700 €/kk palkalla ja työvelvollisuutensa olisi 7 tuntia sisältäen pakolliset peseytymiset välillä ja kahvitauot. - Onhan sitä hyväksytty tehyläisillekin sairaanhoitajille vaativammasta työstä alle 2000€ /kk palkka peruspalkaksi.
Tavoitehan on vilpitön rasistisen rikollisuuden vastainen taistelu ja viattomien sielujen eli tyttäriemme, puolisoidemme, äitiemme suojelu pyhien rasistien huippuosaamistunkeutumisilta ja näin suomalaisten naisten ja lasten seksuaalista itsemääräämistä säilyttäen ja taaten.

Rahoitukseen voitaneen hakea EU-tukea, itsestäänselvästi kotouttamisavustuksia Suomen valtiolta ja Tampereen kaupungin varoista.
Kunnallinen pillupoliisi kävisi tarkistamassa säännöllisesti, tehden myös pistokokeita, että värkit toimii, ilman haju- ja tautihaittoja, että lääkärintodistukset on tuoreet ja että hyysärilehmät vaatisivat kondomin käyttöä huippuosaaja-asiakkailtaan.

Suomalaisille miehille tätä komu-, viher- ymv:ien hyysärilehmien pillukierrätys ei tietenkään sovi tarjota yhteisistä varoista. Mitä siitä tulisi jos suomalaiset toisaan tukisi tälläkään kohdalla? Täysi anarkia.
Suomessa pitää tukea aina ja kaikkialla rajatonta maahanmuuttoa ja rajatonta pilluttelua maahanmuuttajille tulevaisuutemme toivoille ja tulevaisuutemme huoltojoukoille (sitten vuonna 3099?) - Sehän olisi rasismia jos suomalaisia tuetaan vähistä varoistamme mutta esim. 5 miljoonaa neekeriä mieluummin Mustan Afrikan ihmissyöjäklaaneista Kongosta, Nigeriasta ja Liberiasta voisi tuoda sopivan tuulahduksen kaipaamaamme moniosaamista suomalaisen kulttuurin, taiteen ja ihmissuhteiden saralle. - Kongossahan riehuu parhaillaan sisällissota. Siellä on tietyillä alueilla tapana joukkoraiskata kaikki kylien naiset sylivauvoja myöden ja tappaa miespuolinen väestä ( hirveää rasismia ).
Raiskausten jäljiltä nämä raiskaaja- ja murhaajaneekerit yleensä ampuvat naisen ja pikkutytön vaginan läpi niin että tytöstä / naisesta tulee jos henkiin jää hylkiö omiensa keskuudessa ja ns. haiseva nainen, sillä sukuelinten läpi ampuminen tuhoaa samalla suolitoiminnan. - Kongossa toimineet lääkärit ja sairaanhoitajat ovat ko. tapauksissa joitakin onnistuneet kuntouttamaan avannepussia loppuelämänsä kantaviksi.

Tätä välitöntä afrikkalaista kulttuuria ja iloista räiskettä bongorumpujen tahdissa sitä pitää tietenkin tukea Tarja Halosen lesbaavan uuden vuoden puheen mevkeissä joka uusi vuosi, kun suomalaiset ovat niin sisäänpäinlämpiäviä. - Niin sitä saa mitä tilaa(?) tänne Suomeenkin ja näin joulun alla ihmisille tulee hyvä tahto ja voimme laulaa joulukirkossa Emppu Normaalin: "Afrikka sarvikuonojen maa" rinta rottingilla.

Ennen hommattiin poliittisen uran vauhdikkeeksi joka puoluesolulle oma kotiryssä. Nyt urakiertoa parantamaan tarvitaan oma kotineekeri?Tuli tässä hiljattain syksyllä 2007 uutisia, että Afrikan neekerit ovat saaneet kulutettua sotiinsa enempi kuin mitä länsivallat ovat heille antaneet kehitysapua. - Herää kysymys, että olisiko nekin sodat jääneet käymättä kun olisi pitänyt keskittyä olennaiseen hulinoinnin ja toisten neekerien murhaamisen sijaan?

------------
Odotamme ympärileikkausrikollisten uhriksi joutuneelta somali Hirsi Alin lisäksi myös tamperelaisilta, turkulaisilta, hesalaisilta ja muilta suomalaisilta myös kantaa ottavaa pilakuvaa islamista ja pedofiiliprofeetta Muhammadista julkaistavaksi eri Mohammad / Muhammed pilakuvakilpailua uutisoiville sivuille esim.

1) http://www.muhammed-caricatures.blogspot.com/

2) http://tamperelainen-lehto.blogspot.com/

3) http://mohammad-caricatures.blogspot.com/

Ystävällisesti Tampere tunnetuksi -tahot ja Tampereen kaupungin ja tamperelaisten puolesta vilpittömästi Seppo Lehto

IDA kirjoitti...

"Tampere tunnetuksi on kiitollinen välittämistänne englantilaisista katsauksista ;)"

Kymin tilattoman väestön alakomitea kiittää kiitoksista ja toivoo Tampereen työläiskaupungin itsenäisyystaistelijoiden muistavan, että tämä on kristillinen ja konservatiivinen blogi.

Kekke kirjoitti...

Milena Buyum on aika hottis. Löytäisimme varmasti puhumista ja dialogi olisi kiihkeää..

Ilkka kirjoitti...

Hmmm... Voisikohan sitä tehdä Suomen tullille (tai siis sen toimintaa valvovalle instanssille) sellaisen ehdotuksen että muistavat ratsata tasapuolisesti niin 20-vuotiaat Amsterdamin matkaajat kuin 70-vuotiaat Kanariankävijät. Segmentoidut tarkastuksethan ovat mitä ilmeisimmin rasismia puhtaimmassa muodossansa. Saisiko vähemmistövaltuutetulta kannanottoa asiaan?

Oikeistohirviö kirjoitti...

Näihin ongelmiin ei monikulttuurisessa ja monirotuisessa yhteiskunnassa ole mitään ratkaisua: rasismi, antirasismi ja rikollisuus.