maanantai 8. lokakuuta 2007

Kynnyksen yli

Uutiskynnys linkittää suoraan Pew Research Centerin tutkimukseen, joka on uutisoitu myös ainakin Washington Timesissa ja YLE:ssä, sekä Perikato-blogissa. Ihan mielenkiintoisia tuloksia.

Ehkä olisi aika heittää romukoppaan se ajatus, että nykyaikaisen talousalueen pitäisi tehokkaasti toimiakseen edellyttää työvoiman vapaata liikkuvuutta. Sallia se toki pitää, mutta ei sitä ei pidä edellyttää, eikä ehdoin tahdoin edistää. Jos ei työn perässä muuteta, niin sitten ei muuteta ja pitää keksiä jotain muuta. Eurooppa on tähänkin asti tullut toimeen aika hyvin, vaikka ihmiset noin pääosin ovat pysyneet kotimaissaan ja kotiseuduillaankin.

Eikä muukaan maailma nyt mitenkään kuoleman kynsissä ole.

4 kommenttia:

Lauri Olavi kirjoitti...

Tämä on varmaan ensimmäinen kerta kun missään viitataan suoraan Perikatoblogiin. Nyt kuitenkin myös havaitsin että sekä Perikatoblogi että Maailmansotablogi, joihin toisinaan postitan uutisia leikekirjamaisesti, löytyvät "enemmän tai vähemmän maahanmuuttoa kriittisesti käsittelevien sivustojen" Uutisvirta-listasta. Tähän tahtoisin huomauttaa, etteivät Maailmansotablogi tai Perikatoblogi ole kriittisiä minkään suhteen, vaan nihilistisiä kaiken suhteen, myös itsensä. Äänestäkää vain Halla-ahoa, minä en ole äänestänyt vaaleissa koskaan.

IDA kirjoitti...

En ole ollenkaan vastuussa siitä mihin muualla viitataan. Enkä ole mitenkään arvioinut blogejasi. Satuin vain lukemaan jutun sieltä. Voin poistaa viittaukset tästä, jos ne sinua häiritsevät.

En myöskään ota vastaan suoria äänestysohjeita vaan päätän itse siitä ketä äänestän ;)

Lauri Olavi kirjoitti...

En ole ollenkaan vastuussa siitä mihin muualla viitataan. Enkä ole mitenkään arvioinut blogejasi.

Enpä niin väittänytkään, pahoittelen jos kommenttini voi siten tulkita. Tarkoitin tässä yhteydessä kommentoida noin ihan vain yleisesti lähtökohtiani laajemmalle lukijakunnalle... (!)

Uutisvirta-sivulta en muuten löydä suoraan minkäänlaisia yhteystietoja, joiden avulla saisin blogini pois listalta. Onko kellään tietoa kuka Uutisvirtaa ylläpitää?

IDA kirjoitti...

"Enpä niin väittänytkään, pahoittelen jos kommenttini voi siten tulkita. Tarkoitin tässä yhteydessä kommentoida noin ihan vain yleisesti lähtökohtiani laajemmalle lukijakunnalle... (!)"

Juu ei mitään. Ajattelin, että ellet halua tulla ollenkaan viitatuksi tällaisessa "meemipleksissä" ;) niin osaisin varoa tulevaisuudessa.

"Onko kellään tietoa kuka Uutisvirtaa ylläpitää?"

Ilmeisesti ei. Itse yritin kysellä samaa, kun ihmettelin miksi siellä olivat kaikki muut paitsi minä.

Kukaan ei oikein tiennyt. Jos hän lukee tätä niin varmaan hän kohteliaasti ottaa toiveesi huomioon. Itse ainakin pääsin listalle, kun ihmettelin sitten asiaa julkisesti :)