lauantai 13. lokakuuta 2007

Suomalaisen päätöksenteon salattu ongelma

Helsingin Sanomien arkistosta on löydetty sitkeällä tutkimuksella kuvaus pitkään vaietusta ongelmasta. Suomalaista päätöksentekoa vaivaa se, että erilaiset neuvottelukunnat ja virastot koostuvat henkilöistä, jotka ovat geneettisesti sisäsiittoisia. Ongelmalle, jonka pohja on biologinen, ei oikeastaan voi mitään muuta kuin sulkea nämä henkilöt jälkeläisineen päätöksenteon ulkopuolelle. Isänmaamme onni onkin, että jotkut heistä tulevat rohkeasti ulos kaapista. Ilmeisesti ymmärtämättömyyttään, mutta kuitenkin.

Helsingin Sanomissa itsensä, vanhempansa ja lapsensa sisäsiittoisiksi julistavat siis ainakin seuraavat henkilöt:

Heikki S. von Hertzen
Pertti Sorsa
Risto Laakkonen
Juhani Perttunen
Risto Veijalainen
Heikki Mattila

Heidän lisäkseen mukana oli väkeä kaikkiaan seitsemästä ministeriöstä. Lisäksi porukassa on mukana jäseniä SAK:sta, kirkosta ja vapaaehtoisjärjestöistä kuten Suomen ulkomaalaisyhdistyksestä, jotka voidaan kyllä paikallistaa sillä he olivat tuolloin edellä mainittuihin kytköksissä Pakolais- ja siirtolaisasian neuvottelukunnan kautta.

Hallitus varmaan osaa itsekin suhtautua näiden onnettomien hallitukselle luomiin ohjelmiin tuon valitettavan tiedon pohjalta, mutta itse ehdottaisin leppeästi, että täst'edes pannaan heille sokeri suuhun ja taputetaan päälaelle. Kyllä he siitä tyyntyvät. Jatkossakin on sitten vain hyvä muistaa mitä vaaroja sisältyy siihen, jos heille annetaan legoja vaarallisempia leluja.

Pakolais- ja siirtolaisasiain neuvottelukunta (Paksi) uskoo pakolaisten tai siirtolaisten tulon vahvistavan sisäsiittoisia suomalaisgeenejä. Neuvottelukunta pitää 10000 ulkomaalaisen vuosikiintiötä suositeltavana jo väestörakenteen korjaantumisen kannalta.

Harri Nykänen, Helsingin Sanomat 30.11.1993

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Muuten hyvä, mutta se artikkeli taisi olla hesarissa 30.11.1993, ei tänä aamuna.

IDA kirjoitti...

No voi perkele. Luulin, että kyseessä on uutinen.

Pitäisi lukea lehtiä, eikä verkkoa ;)

Vasarahammer kirjoitti...

Tuolla vanhalla uutisella on kyllä kuriositeettiarvoa. Itse kukin voi miettiä, miten paljon noista ajoista ollaan viisastuttu vai ollaanko lainkaan.

Ehkä jotkut tuolloin tosissaan uskoivat, että monikulttuurisuus rikastaa katukuvan lisäksi myös geeniperimää.

Helsingin keskusta ainakin on muuttunut täysin noista ajoista puhumattakaan 1980-luvusta. Tosin käyn Helsingin keskustassa nykyisin niin harvoin, että en osaa sanoa, onko keskusta muuttunut parempaan vai huonompaan suuntaan.

Geeniperimää heimokulttuuria edustavat ja serkkuavioliittoja suosivat tulokkaat tuskin enemmälti rikastavat.

IDA kirjoitti...

"Tuolla vanhalla uutisella on kyllä kuriositeettiarvoa."

Jep. Näkeehän siitä millä pohjalla lähdettiin liikkeelle.

Herzen muuten häärää nykyään konsulttina Kotkassa maahanmuuttohommissa, joten ehkä valtio sitten oli viisas ;)

"Ehkä jotkut tuolloin tosissaan uskoivat, että monikulttuurisuus rikastaa katukuvan lisäksi myös geeniperimää."

Jos noin on virallisesti ja aikuisesti uskonut joskus, niin silloin on kyllä sen verran tampio, että pitäisi suhtautua tyyppeihin vähintäänkin vähän oudoksuen.

reino kirjoitti...

hehee, juttunahan tuo oli sen verran herkullinen, että nyt iskit kyllä suoraan ns. kultamunaan!

Onhan se aina vähän arvelluttavaa vaatia geneettisesti sisäsiittoisen aineksen poistamista, mutta tässä erikoistapauksessa olisin taipuvainen suostumaan siihen luettelemiesi henkilöiden kohdalla.

Ihan vaan kansakuntamme geneettisen perimän parantamisen nimissä. ;)

Vanhasuomalainen kirjoitti...

Neuvottelukunta pitää 10000 ulkomaalaisen vuosikiintiötä suositeltavana jo väestörakenteen korjaantumisen kannalta.

Suositeltavaa olisi haalia niitä ulkomaalaisia juuri hollantilaisten, saksalaisten, ruotsalaisten ja muiden suomalaisia kaikkein lähimpänä geneettisesti olevien kansojen keskuudesta. Tai engelsmannien tai Etelä-Afrikan buurien joukosta. Suomen pitäisi keskittyä kuorimaan white flight -pakolaisista kerma päältä. Tiukka pisteytysjärjestelmä geneettisen, uskonnollisen ja kulttuurisen läheisyyden perusteella ja ennen kaikkea älykkyystestit käyttöön. Paitsi että kuka tänne haluaisi tulla työtä tekemään kun työstä ei jää käteen kunnon palkkaa. No, ehkä Suomea pitäisi alkaa markkinoimaan valkoisena maana, spermaihoisten viimeisenä reservaattina.

Jukka kirjoitti...

Sisäsiittoisuus on tietyntasoinen ongelma varmasti.

Ja jos biologiasta nyt kerran saa puhua, kannattaa mainita myös se, että Suomeen tuleva negroidi alentaa Suomen väestön keskimääräistä äo:ta eli aiheuttaa dysgeniaa.

Artur Jensen mainitsi että väestönkasvun jälkeen suurin demografinen ongelma maailmassa on juuri dysgenia.

Toivottavasti eliitti ottaa tämän asian huomioon.

Varmaan tästäkin asiasta saa nyt rauhassa jutella kahvipöydässä. Lupaan itse ainakin ottaa sen työpaikan kahvipöydässä esiin joka kerta kun tämä sisäsiittoisuuskysymys tulee esiin.