Edellisessä postauksessa viitattu artikkeli nivoutuu tavallaan Steve Sailerin, Pat Buchanin ja Idang Alibin kirjoituksiin James D.. Watsonin tapauksesta.
Watson, joka on aikamme johtavia tiedemiehiä, meni toteamaan asioita, jotka ovat poliittisesti epäkorrekteja. Typerä lauma haistoi veren ja raatelu alkoi välittömästi. Watson pahoitteli sanomisiaan ja niiden väärintulkitsemista, mutta turhaan. Sama kohtalo oli Lawrence Summerilla, joka typeryyttään rupesi pyytelemään anteeksi huomiotaan, että miehet näyttävät menestyvän matematiikan huipulla naisia paremmin. Hänetkin erotettiin huolimatta anteeksipyytelystä ja lepyttelevistä lahjoituksista.
Anteeksipyytely on turhaa. On aika selvää, että näissä asioissa ollaan tekemisissä erittäin sairaiden ihmisten, jotka nauttivat toisten kiemurtelusta, kanssa. Heille ei kannata antaa mitään nautittavaa. Missään tapauksessa.
Ja sitten musiikkiin. Motorheadiin viittaavasta otsikosta huolimatta tähän amerikkalaisten juttujen lukemisten innostamien postausten ( ehkä ) päätteeksi sopii varmaan toisenlainenkin kitarapop.
4 kommenttia:
Eikös tuollainen ole jenkkilässä enemmänkin tapa. Ainakin minulle jäi sellainen kuva, että asia kuin asia, uutinen kuin uutinen puserrettiin niin tyhjiin kuin sen vain voi.
Mitenkäs se nationalistisanonta menikään:
Maassa maan tavalla tai maasta ulos!!
Joo ilmeneehän tuo muissakin asioissa. Jos esimerkiksi konservatiiviedustaja on homo niin suvaitsevaisto kyllä teurastaa hänet suurta nautintoa tuntien.
Itse vain pohdin pikaisesti miten asiaan pitäisi suhtautua. En ole vaatimassa muutoksia One Nation Under A Grooven sisäpolitiikkaan millään tavoin.
Oikeastaan olisi Euroopalle ihan hyvä, jos Watsonin kaltaiset lähtisivät USA:sta pois. Tosin kyseessä on ilmeinen "suo siellä, vetelä täällä" - tilanne. Kiina toki korjaa potin ;)
Nyt olisi kuitenkin hyvä tilaisuus iskeä huipulle ja tarjota virkeälle vanhukselle mahdollisuutta polkaista laboratorio pystyyn haluamillaan työntekijöillä. Suomen strategiahan on innovatiivisuus keskeisillä aloilla. Vaikea kuvitella mikä tulisi olemaan keskeisempää, kuin Watsonin edustama ala.
Tasa-arvoisuuden uskonto on länsimaissa yhtä vahvoilla kuin katolilaisuus 1600-luvun Italiassa, jossa Galilei näytteli Watsonin osaa. Tasa-arvo ei ole vain eliitin kansalle pakottama ideologia, kuten kommunismi Neuvostoliitossa, vaan suurten uskonkiihkoisten massojen uskontunnustus, joka on Euroopassa tullut kristinuskon tilalle.
Lähetä kommentti