torstai 18. lokakuuta 2007

Kysymys, vastaus ja selitys

- Missä päässä ruohokin kasvaa kaikkein nopeimmin?
- Toimittajan Yleisradion.

Selitys on triviaali: Lannoitus on niin hyvä.

YLE sai pienen julkisen paineen jälkeen sijoitettua Miksi demokratia? - sarjaan kuuluvan dokumentin Kirotut pilakuva tiistain myöhäisiltaan, mutta ei nyt voi esittää dokumenttia verkossa kuvien väkivaltaisuuden vuoksi. Haloo? Koska tahansa voi YLE:n dokumenteista, ajankohtaisohjelmista tai uutisista napata sellaisen, jossa on vähintäänkin yhtä väkivaltaisia kuvia. Eli voisi edes selitykseksi laittaa jotain muuta kuin puhtaan valheen. Varsinkin jos on itse tekevinään dokumentteja.

Dokumentin voi englanniksi tekstitettynä katsoa vaikkapa Tanskan television sivuilta ja todeta asian itse. Heillä ei muuten ilmeisesti ole ollenkaan samanlaista tarvetta mainostaa sarjaa, kuin omalla rakkaalla Yleisradiollamme.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vähän selittelyn makua tuossa Ylen toiminnassa nyt on. Pilakuvadokumentti ei kuitenkaan ole ainoa jota Yle ei laita verkkoon, se on kuitenkin ainoa jonka verkosta jättämiselle annetaan erikseen syy. Sarjassa on ainakin yksi toinen dokumentti jossa on väkivaltaa eikä sitäkään ole Areenalla, kyse on Egyptin poliittisesta kertova dokumentti.

Mutta on tässä vähän selittelyn makua. Ensin dokumenttiin ei muka ole kiinnostusta, sitten sille ei ole tilaa, sitten dokumentti onkin vähän heikkolaatuinen, nyt se on väkivaltainen. Kyllä Yleläisillä oli ennen paljon helpompaa kun "neuvostovastaisuus" kelpasi selitykseksi eikä sitä tarvinnut sen kummemmin perustella.

Herja

Vasarahammer kirjoitti...

Mutta mehän tiedämme nyt, että islam on 'diverse'. Tuosta dokumentista puuttui se kolmas ulottuvuus, eli se, miltä tuntuu, kun jotakin pyhää loukataan. Tämän viimeisimmän jälkeen tiedämme, että dokumentti oli erittäin väkivaltainen eikä sitä siksi voi laittaa nettiin, josta muunlaista väkivaltaa on erittäin vaikea löytää.

Seppo Lehdon kannanottoja julkisuuden henkilöille kirjoitti...

Olenko syyllistynyt rasismiin?

Olen joutunut kieltäytymään oheiseen tapaan:

Lehdistötiedote kaikessa ystävyydessä 18.10.2007 vastauksena todisteellisiin kyselyihin Seppo Lehdolle nigerialaiselta Emmanuel Enehiltä

Emmanuel Eneh sinulle voimia ja jaksamista oikean suomalaisuuden, suomenkielen ja suomalaisuuden opiskelussasi, jotta välttyisimme ns. "kulttuurien yhteentörmäyksiltä" ja / tai tahottomilta väärinymmärryksiltä. Kunnioittakaamme suomenkielen ilmaisun vapautta sortumatta tahallisiin "orwellimaisuuksiin" eli neuvostoaikojen tapaisen uusiosuomen käyttämiseen ja siihen painostamiseen vaikka sellaisia tahoja on eri puolueet ja järjestöt väärällään Sovjet-systeemin romahtamisen jäljiltä.

Tamperelainen ihmisoikeusaktivisti Seppo Lehto ei tule Tampereen Vihreiden nigerialaisen Emmanuel Enehin avustajaksi seuraavissa vaaleissa, vaan asettuu itse tarvittaessa ehdolle maahanmuutto-, ihmisoikeus-, oikeus-, asuminen-, tulevaisuus-, kieli-, turvallisuus-, pro Natojäsenyys- ja aluepalautukset vaaliteemoinaan

Palaute http://kannanottoja.blogspot.com/ comment-osion kautta kaikille avoin olet sitten neekeri, intiaani, valtionsyyttäjä, mustalainen, hindu tai suomalainen

Ohessa ajankohtaisia maahanmuuttoa ja maahanmuuttajia koskevia uutisa muualta EU:sta

http://www.uutiskynnys.fi/uutiset/

Ajattelu lienee sallittua niin ettei meille suomalaisille alkuperäkansana käy kuten Amerikan intiaaneille tai Tasamanian alkuperäväestölle?

Tamperetta voinee mainostaa tunnetuksi kaikilla foorumeilla muunakin kuin kommari-, punikki- ja ryssäläistämiskeskuksenamme eli oheiseen tapaan:

Kilauta oheista Tamperetta tunnetuksi tekevää sivustoa ja tutustu aineistoonsa:

http://tampere-tunnetuksi.blogspot.com

Mainosta sinäkin Tamperetta ja Tampereen tunnetuksi tekevää kulttuuriantiamme eli Mohammad pilakuvakilpailusta kertovaa nettisivua