torstai 11. lokakuuta 2018

Sukupuolineutraali


Maatyöläiset kyselivät aikanaan puhemies Maolta, että eikö edes naisten päivittäistä taakkaa voisi vähän keventää. Suuri puhemies vastasi tähän, että naiset ja miehet ovat täysin tasa-arvoisia, tiedekin sen todistaa, joten kaikkien on täytettävä samat normit. Ihan hyvä vastaus ja ymmäränkin kiinalaisia siinä, että he eivät halua repiä alas kaikkia Maon kuvia ja kaataa kaikkia hänen patsaitaan. On hyvä muistaa mitä kollektiivinen hulluus on.

Naisuimatrit

Konservatiivisen ja tunkkaisen luterilaisesssa Suomessa Yrjönkadun uimahalli on toiminut ihan ettei mitään. Kukaan ei kai koskaan valittanut. Vasta liberalismi on tuonut mukanaan sen, että halli pitää ehkä sulkea. Tätä sopii miettiä. Toinen uutinen kertoi, että Jyväakylästä puuttuvat sukupuolineutraalit vessat. Tähänkin olisi helppo ratkaisu: Laitetaan nyt vain niihin naisten vessoihin kusilaarit. Tasa-arvohässötyksellä päädytään juurikin siihen ja lopulta huomataan kuinka jokainen on hakannut päätään betoniseinään. Toivottavasti huomataan ennen kuin se on aivan liian myöhäistä.

Yhä hullumpia aikoja kohti näissä kysymyksissä joka tapauksessa mennään. Toivoa sopii, että meidän länsimainen liikkeemme on niin hidasta, että Kiinan kulttuurivallankumouksen kaltaista shokkia ei tule. Sitä tässä kuitenkin toistetaan.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

:)))