lauantai 23. helmikuuta 2008

No kas kun et sentään homoksi haukkunut

Ihmissuhteet ja tasa-arvo - blogin pitäjä Henry Laasanen on kirjoittanut aiheesta kirjan. Itse aikanaan seurasin blogia, mutta en osaa kyllä tuohon tieteenalaan sanoa yhtään mitään. Mistä vilpittömästi kiitän Jumalaa :)

Joka tapauksessa video kirjan julkistamistilaisuudesta on tavallaan hauska ja tavallaan toisaalta aika surullinen. Päälle käydään kuin yleinen syyttäjä, eikä Laasanen saa juuri lainkaan esitettyä kirjansa keskeisiä ideoita.

3 kommenttia:

Vasarahammer kirjoitti...

Kyllä minäkin jätän suosiolla markkina-arvoteoriat väliin.

Hekanahon tyyli on kopioitu alan uranuurtajalta Lenita Airistolta. Lenitan tapaan vastapuoli vaiennetaan puhumalla katkeamatta ja tarvittaessa vastapuolen päälle. Jos ei saa tai osaa ottaa suunvuoroa, ei myöskään saa asiaansa sanottua.

Laasanen alistui turhan herkästi kuuntelemaan Hekanahon vuodatusta eikä keskeyttänyt saarnaamista. Saa siis osittain syyttää itseään tapahtuneesta.

IDA kirjoitti...

Noinkin. Toisaalta tuossa voi olla sellainen vain hävittävää tilanne, jos tempaisee puheenvuoron oikein kunnolla.

Vasarahammer kirjoitti...

Joo, sehän siinä on ikävää, jos et voi voittaa vaikka tekisit mitä. Siksi tuontyyppistä keskustelua tulisi ohjata, jotta ei menisi yksinpuheluksi.

Lopussa Hekanaho "ihmetteli", miksi miehet eivät mene keskenään Stokkan vessaan harrastamaan seksiä. Tuon alemmaksi ei oikein voi vajota.