torstai 7. helmikuuta 2008

Ennen oli toisin

Ei ollut tietokoneita. Asiat piti hakea paperilta ja ne piti kirjoittaa paperille. Niinä aikoina tiedon etsiminen, kokoaminen ja jäsennellyn esityksen tekeminen kävi työstä. Ne olivat myös aikoja, jolloin kansanedustajilla ei ollut henkilökohtaisia avustajia.

Kansanedustajien ryhdistäytymisen lisäksi tuli A-talkin keskustelua Eduskunnassa tapahtuvasta seksuaalisesta häirinnästä katsoessa mieleen toinenkin näppärä patenttiratkaisu. Kannattaisi yksinkertaisesti palkata miespuolisia avustajia. Jos joku kansanedustaja tätä lukee niin voisin itsekin ihan uteliaisuudesta hoitaa hommaa jonkun aikaa. Läppäisin mutkattomasti kuonoon, jos kokisin seksuaalista häirintää maakunnan miesten taholta, enkä puhuisi asiasta lehdille mitään.

6 kommenttia:

Kekke kirjoitti...

"Läppäisin mutkattomasti kuonoon, jos kokisin seksuaalista häirintää maakunnan miesten taholta, enkä puhuisi asiasta lehdille mitään."

Noin se pitäisikin hoitaa.

Vasarahammer kirjoitti...

Ennen tällä blogilla ei ollut mainoksia. Oletko laskenut, paljonko tienaat noilla mainoksilla?

IDA kirjoitti...

"Oletko laskenut, paljonko tienaat noilla mainoksilla?"

En. Lankesin oikeastaan itse googlen mainokseen. Mietin juuri tuota ja siellä luki: "...paras tapa selvittää asia on laittaa mainokset omalle sivullesi"

Tuskin niillä mitään tienaa. Lupaan pistää kaiken holtittomaan elämää, eli jos sixpackin saisi Juhannuksena, niin se olisi jo jotain.

Musta Raamattu on näköjään vaihtunut Vihreään lankaan. Kyllähän kapitalismi syö sielua.

IDA kirjoitti...

Tsekkasin juuri ja amerikan centtejä on kasaantunut 83.

Mainosklikkauksia on vain 2,75 prosenttilla käynneistä, joten äkkiä päässä laskien tällä voisi tienata jopa 30 amerikan dollaria päivässä, jos lukijat olisivat niin ystävällisiä, että klikkaisivat mainoksia ;)

Vasarahammer kirjoitti...

Täytyy sitten klikkailla noita mainoksia, mutta Vihreän langan jätän kyllä suosiolla väliin.

IDA kirjoitti...

Kiitos. Pistän voitot johonkin yhteistä hyvää ajavaan kassaan.

Kelohonkamökki Lapissa tai kaupunkiasunto Varsovassa varmaan kelpaavat paatuneemmallekin porvarille?