perjantai 1. helmikuuta 2008

Kokoomus...

...tuo supisuomalainen oikeistopuolue:

Sisäministeri Anne Holmlund (kok) ehdottaa internetiin ikärajoja ja järjestyksenvalvojia. Lasten ja nuorten netin käyttöä pohtivassa seminaarissa puhuneen Holmlundin mukaan keskustelufoorumit ovat lapsille ajanvietepaikkoja. Holmlundin mukaan niissä pitäisi olla järjestyksenvalvojia kuten vastaavissa paikoissa netin ulkopuolellakin. Ministeri on myös valmis harkitsemaan ikärajoja internetsivuille. Holmlund haluaa luoda rajat hyväksyttävien ja ei-hyväksyttävien sivustojen sisällölle.
via

Ei mulla tästä oikeastaan muuta. Paitsi tietysti se minkä tuolla Octaviuksen blogissakin yritin sanoa: Tieteellisestikin suomalaista poliitikkoa älykkäämmiksi todetut kiinalaiset osaavat myös sensuurin. He eivät kuuna päivänä alentuisi moiseen mihin suomalainen sisäministeri. Ja tietenkin vielä se, että sisäministeriön rappio on kyllä meidän kaikkien yhteinen häpeä, se ei ole pelkästään Kokoomuksesta ( NKP ) kiinni, vaan kyllä ainakin Keskusta ( NKP ) ja SDP ( NKP ) ovat olleet omalta osaltaan murskaamassa ministeriön uskottavuutta. Vasemmistoliitolla ( NKP ) ja Vihreillä ( NKP ) ei tietenkään mitään uskottavuutta ole koskaan ollutkaan, joten heille voi antaa tässä asiassa synninpäästön ihan vain viattomuuden ( he eivät tiedä mitä tekevät ) vuoksi.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eikö täydellinen vapaus toteudu viidakossa? Ei lakeja, ei määräyksiä, ei yhteiskuntaa!

Kekke kirjoitti...

Ovelanpa nimimerkin ovat jotkut keksineet.... Lieneeköhän taustalla ollut isokin aivoriihi.

Pitäisiköhän olla imarreltu?

Anonyymi kirjoitti...

Mitä ovelaa siinä on? Nyt tosin olen joutunut jopa Ellilän taholta pelkästään nimimerkin vuoksi seusuurin uhriksi. Mutta se kai todistaa vain seusuroijan luonteen perimmäisen pahuuden ;)
Eipä pitäisi natsojen anusnyymit mennä sekaisin.

IDA kirjoitti...

"Nyt tosin olen joutunut jopa Ellilän taholta pelkästään nimimerkin vuoksi seusuurin uhriksi."

No ei se kaukana ole täälläkään.

Octavius kirjoitti...

Olisikohan nimimerkillä KakkaKekke ja Ciclista jokin yhteinen ip-numero? Olisikohan?

Sinänsä kannustan ehdottomasti hänen kommentointiaan, koska noin viiltävän argumentoinnin jälkeen kaikki viimeistään ymmärtävät missä mennään.

IDA kirjoitti...

Tämä ei näytä ip-osoitteita.

Otin aamulla pois kommentit , jotka oli kirjoittanut henkilö, jonka mielikuvitus riittää ylläpitämään ainakin neljää nikkiä:

kekke
kakka-kekke
kakkaleikki-kekke
looseri-ida

Sinänsä sensuuri on pahasta, joten laitetaan tähän viestien keskeinen sanoma: Lääkäri auttaa masennukseen.

Varmasti totta. Tyyppi ainakin itse vaikuttaa tekstiensä perusteella hyvin pirteältä.

ruttuvaari kirjoitti...

tommoset pitäis armotta bannata kommentoimasta