perjantai 29. helmikuuta 2008

Historiallisia vuoropuheluja

Joiden vaatimattomana tarkoituksena on lietsoa vihaa, kaunaa ja väkivaltaa kansanryhmien välille ja jotka on merkinnyt muistiin humalainen demari kevättalvena 1897

Yhdeksäs vuoropuhelu: Seurojentalon satiirikko ja yleisö.

Satiirikko: En ole katkera, mutta kuitenkin. Ma kat...
Yleisö: Öhöm.
Satiirikko: Mistä keskeytys tuo?
Yleisö: Jotenkin susta paistaa kaikki läpi.

6 kommenttia:

Vasarahammer kirjoitti...

Kansanhajanaisuus ei ole satiiria tai sellaisena se on varsin keskinkertaista. Satiiri on usein ilkeää, mutta noista jutuista paistaa ihan puhdas viha ja katkeruus. Tämä on kuitenkin internet, eli paskanheitto on mahdollista eikä siitä jää kiinni.

Asiasta toiseen...

Henry Laasanen oli tänään aamutelkkarissa ja puhui ihan asiallisia. Vaikka hänen esittämissään asioissa on selkeästi perää, en silti halua, että VHM liittyy osaksi ruikuttajakulttuuria. Ennemminkin uhristatuksen tavoittelusta pitäisi päästä eroon.

IDA kirjoitti...

Nuo jäivät jo kiinni. Kipeä juttu. Antaa kuitenkin olla. Kaipa ne avohoitoon mahtuvat, maassamme.

Joo. Samaa mieltä tuosta. En ole varma onko asioita yleensä edes järkeä tarkastella MAT-näkökulmasta, vaikka se toimiikin. Nainen on siinä - tai sen vulgaariversiossa - selvästi yliarvostettu :)

jos saat nauramaan kirjoitti...

faiv mints

Taivaanrotta kirjoitti...

Kansanhajanaisuus ei ole satiiria tai sellaisena se on varsin keskinkertaista. Satiiri on usein ilkeää, mutta noista jutuista paistaa ihan puhdas viha ja katkeruus.

On mielestäni hyvä että tiettyjä Halla-ahon ja muiden bloggaajien ympärille kehittyneeseen skeneen liittyviä lievilmiöitä pilkataan rankallakin tavalla. Joukossa tyhmyys tiivistyy, se pätee myös maahanmuuttokriittisiin. Jos paradogiablogien kirjoittajat tekevät lopulta itsensäkin naurettaviksi, sen parempi.

Vasarahammer kirjoitti...

"Nuo jäivät jo kiinni."

En minä huomannut. Persfly ja Anti-Hallis katosivat mutta hajanaisuus jatkaa.

Kyllähän pilkka on hyvää siihen asti, kun se menee henkilökohtaisuuksiin. Myös mauton seksuaaliviritteisen kielenkäytön viljely vie pohjan koko hommalta ja herättää epäilyksiä tekijöiden mielenterveyden tilasta.

IDA kirjoitti...

Juu. Ei minullakaan mitään satiiria vastaan ole. Se saisi vain olla jonkun tasoista. Tuosta paistaa läpi niin katkera, kiukkuinen ja jossain liemissä kiehuva mielenvikaisuus, että yleisö alkaa köhiä, eikä homma ole hauskaa.

Itseänihän "parodioidaan" kyllä kiltisti. Ei ne vissiin osaa :)

Hammer:

Suomi on aika pieni maa. Ei tarvitse montaa 1 + 1 + 1 ketjua laskea, kun tietää mistä on kysymys. Lisäksi täällä on vähän firmoja.