lauantai 16. helmikuuta 2008

Liberaali vasemmistolainen

Löysin tuon kuvan täältä, tein pitkästä aikaa political compassin ja lisäsin myös itseni tuohon kuvaan. Vahvasti Clintonin miehiä siis ollaan :)

Tulos on häpeällinen, mutta mitäpä sitä salailemaan. Kohtalokseni ehkä koitui liiallinen varovaisuus, sillä en ollut oikein vahvasti mistään mitään mieltä, vaan keksin nopeasti perusteluja puoleen jos toiseen seoten epävarmuuteeni. Lisäksi tietysti ajattelin liian suomalaisesti. On eri asia mikä politiikka sopii viiden miljoonan kansakunnalle ja mikä 300 miljoonan mantereelle. Joka tapauksessa, koska mieluummin vaikka ammun itseni, kuin tunnustaudun keskustalaiseksi, niin vasemmistoliberaaleja tässä sitten ollaan.

Toisaalta onhan tässä viikon aikana selvästi havainnut, että täysin vapaa markkinatalous ei lainkaan toimi.

7 kommenttia:

Kumitonttu kirjoitti...

Heh...

Missä sitä täysin vapaata toimimatonta markkinataloutta on kokeiltu, mihin osoitit syyttävän sormesi? Et kai tarkoita Kutsettia?

IDA kirjoitti...

En toki.

Noita mainoksia, ei niillä eläisi edes nälkätaiteilijana ;)

Kekke kirjoitti...

Äijähän on suunnilleen samoissa lukemissa kuin minä, jumalaut.

urogallus kirjoitti...

Nyt kyllä tarkoitit loukata...


Vasurihan sinä olet, mutta olen kyllä pitänyt sinua sosiaalisissa kysymyksissä catalain paawinuscoisten cätyrinä. Lienevät rimahelwettein sawut sokaisset paitsi silmäsi myös sielusi.

Itsekin kyllä saan vasurilukemia näissä testeissä, vaikka haluaisinkin olla "libertarian-conservative" niin kuin Fred Reed.

Vasarahammer kirjoitti...

Minä taas osaan vastata kysymyksiin oikein, jotta pääsen jonnekin Mitt Romneyn alapuolelle.

Tuon kyselyn ongelma on se, että siinä voi itse säätää vastauksensa haluttuun suuntaan. Kysymyksistä voi etukäteen päätellä, mihin suuntaan kartalla vastaus johtaa.

En siis koskaan ole pystynyt vastaamaan rehellisesti.

Torquemada kirjoitti...

En osunut täysin origoon. Olen kyllä y-akselilla mutta yhden pojon verran autoritaariseen suuntaan. Syynä oli varmasti kysymys joka koski lasten kasvatusta.

Viimeksi kun tein testin, koordinaatit taisivat olla +1, -1.

reino kirjoitti...

Hähää.

Tähän oli siis tarkoitus jokaisen postata oma sijoituksensa. Itse olen autoritaarinen vasemmistolainen, eli vasen-oikealla tasan samalla kohdalla kuin sinä mutta punaisella neljänneksellä saman verran vaaka-akselin yläpuolella kuin sinä alapuolella.

Kyllähän tuo testi jotain kertoo, vaikka kiusaus omien vastausten tuunaamiseen onkin suuri.