torstai 18. joulukuuta 2008

Popikonit

Perussuomalaisetkin ovat ihmisiä, eli suuttuvatkin välillä täysin turhasta, kuten Veltto Virtanen tuosta, että katolinen kirkko olisi muka valheellisesti antanut Beatleseille "anteeksi".

Asia nyt kuitenkin on niin, että mikäli katolinen kirkko sanoo Beatlesien olevan roskaa, niin silloin Beatlesit ovat roskaa. Se ei kuitenkaan estä millään tavoin nauttimasta Beatlesien parhaista esityksistä, jotka muuten ovat selkeästi huonompia, kuin Beach Boysien parhaat laulut. Mutta se, että katolinen kirkko tuomitsee roskan roskaksi saattaa kuitenkin innostaa etsimään jotain selvästi parempia ja järkyttävämpiä taide-elämyksiä. Mikä on ihan hyvä juttu.


viimeinen video via.

10 kommenttia:

Kekke kirjoitti...

Musta sekä Beatles (ne hengissä olevat) ja katolinen kirkko voivat molemmat yhtälailla vetää revan päähänsä. Kummankaan kontribuutio kulttuurielämälle ei ole niin pyhää suhteessa niiden perseilyyn.

IDA kirjoitti...

No annat sentään Beach Boyseille armon? :)

Itse kyllä luulen vakaasti, että kirkon anti kulttuurielämälle on jotain elämää suurempaa.

Dr. Doctor kirjoitti...

http://www.youtube.com/watch?v=BC_UILNwWrc

weekendsoldier kirjoitti...

Mulle ihan se ja sama mitä mieltä Katolinen kirkko on yhdestä jonninjoutavasta hippibändistä.

Ainoa huomionarvoinen juttu siinä on, että Katolinen kirkko ON jotain mieltä asioista (esim. abortti, yms.), joistain kielteistä ja joistain myönteistä.

Toisin kuin Suomen evlut vetelä paska, joka sallii ihan mitä tahansa, Katolinen kirkko ei hyväksy ihan mitä vaan.

Veikko Suvanto kirjoitti...

Koko juttuhan oli vain puolikuuron toimittajan syytä. Eikö suomalainen lehdistö todellakaan tiedä mitään? Missä on median vastuu?

Beatlesin ja Beach Boysin vertailusta olen aivan samaa mieltä. Esim. tämän tasoista balladia eivät Liverpoolin pitkätukat saaneet koskaan aikaan.

IDA kirjoitti...

Heh! Tuolla oli myös tämä


Kuten Konfutse sanoi: Beach Boys on ainoa popbändi, jota kannattaa matkia ;)

Anonyymi kirjoitti...

Katolinen kirkko on syvältä ja onneksemme se on saatu täältä liki hävitettyä. Seuraavaksi voisi olla musulmaanien ja evluttien vuoro.

Osoittaa harvinaisen huonoa arvostelukykyä, jos nostaa surffaavat rantapojat populaarimusiikin kehittäjien ja edellekävijöiden rinnalle. Samalla logiikalla Zager ja Evans ovat Mozartista seuraavia.

IDA kirjoitti...

Zager ja Evans selvästi jäävätkin Mozartista jälkeen, aivan kuten Beatlesit jäävät Beach Boyseista jälkeen eivätkä mene edelle ;)

Välimatka Zager
Evans - Mozart on toki aivan helvetin paljon pidempi.

Anonyymi kirjoitti...

Musta sekä Beatles (ne hengissä olevat) ja katolinen kirkko voivat molemmat yhtälailla vetää revan päähänsä. Kummankaan kontribuutio kulttuurielämälle ei ole niin pyhää suhteessa niiden perseilyyn.

Beatles jääköön omaan arvoonsa, mutta katolisesta kirkosta olen eri mieltä. Ottaen huomioon että yli tuhat vuotta Euroopan historiasta ja suurin osa Euroopan taiteesta ja kulttuurista on katolilaista, se on ehkä pikemminkin sinä ja kaltaisesi jotka voisivat sen revan päähänsä vetää. Onko meillä Dante ja Michelangelo ja länsimainen taidemusiikki ja kaikki muu kulttuuriperintö jota en jaksa ryhtyä luettelemaan muka katolisesta kirkosta huolimatta eikä sen ansiosta? Entä mikä instituutio meille mahtoi säilyttää antiikin sivistyksen (tai edes rippeet siitä), kun Länsi-Rooman valtakunta tuhoutui hallitsemattomaan maahanmuuttoon? Ja miksi me suomalaiset kuulumme Euroopan "läntiseen" kulttuuripiiriin emmekä "itäiseen"?

En kuulu mihinkään kirkkoon, mutta jos pitäisi valita niiden välillä, en epäilisi että kaikkein vihoviimeinen vaihtoehto minulle olisi Suomen nylyinen hengetön, monikulturistinen ja epäkristillinen evankelis-luterilainen valtionkirkko. En ET:tä lukeneena ihan tiedä, pystyykö kirkko vieläkin vaikuttamaan kuoluopetukseen niin paljon, että suomalaisissa saadaan yhä säilytettyä ylhäältäpäin pakkosyötetty katolilaisvastaisuus, jota täällä on rahvaan päähän päntätty Kustaa Vaasan ajoista saakka. Se lienee ainoa merkitys, joka ev-lut-kirkolla kulttuurissamme vielä on...

Anonyymi kirjoitti...

pöh teidän kanssa. Beach Boys eli Brian Wilson teki kourallisen hyviä piisejä, yhden ok albumin-66 (Revolver on parempi) ja toista se ei kehdannut julkaista Sgt.Pepperin jälkeen vaan tuli hulluksi. Tiesittekö edes ettei Beach Boysit ei edes soita levyillään vaan studiomuusikot kuten Carol Kaye
tv.Helppo-Heikki