lauantai 27. joulukuuta 2008

Teoria muuttuu todeksi

Puolittain vitsinä heittämäni käsitys ( teoria ) antifasisteista turvallisuushakuisina murhaajina onkin ihan täyttä totta.

Nuo pellet istuvat kotonaan ja odottavat, että nuoret tappelisivat ja tappaisivat heille valmiin polun ja valtatiet, jotta he voisivat ruveta hallitsemaan teiden päässä olevia keskitysleirejä, turvallisesti.

Varokaa noita, ne on niitä natseja.

11 kommenttia:

Jukka Aakula kirjoitti...

Ihmettelen miten tilanteessa, jossa äärivasemmisto riehuu Euroopan ja Pohjolan kadulla ja mainstream vasemmisto myhäilee vieressä, kansalaiset voivat puolustautua ilman järjestäytymistä kodinturvajoukoiksi.

Siis Freikorpeiksi.

Ilkka kirjoitti...

Aiemmin puhuin siitä että jos se ydinpommispämmi astuu vahvemminkin julkisuuteen astun omana itsenäni suorat oikomaan mistä kyse. Otin nyt kuitenkin ennakkoa & avasin oman blogini. Saattaapi jopa oma naamataulu vilahtaa nyt sanojani maustamassa.

Blogin sisällöstä en osaa vielä tässä vaiheessa sanoa, luultavasti siitä tulee aikamoinen sillisalaatti tahi se hyytyy alkuunsa, näistä ikinä tiedä :)

Ilkka kirjoitti...

Ja koska IDA:n blogille on tunnetusti hyvä tehdä tunustuksellista vuodatusta niin jatketaan nyt samaan malliin sitten.

Periaatteessa komppaan täysillä tätä sceneä joka haluaa avointa maahanmuuttokeskustelua. Olen kait jonkun 4-5 vuotta jo seurannut tätä keskustelua. Mikä on mielipiteeni:

Scenen jutuissa on ylikorostuneina ne ongelmat mitä tällä hetkellä Suomessa on. Itse olen asunut vuosikaudet Itä-Helsingissä (Herttoniemi, Kontula) vuosien 1993-2002 aikana enkä ole asiaan juurikaan törmännyt. Tummmaa kaveria on kujilla näkynyt mutta omat yhteenottoni ovat olleet ihan kansallisen vähemmistömme novellien kanssa ;)

Samoin tekussa opiskellessani (1997-1998) siellä oli kaksi kipaletta nk. somppuja ihan luokkakavereina. En tutustunut paremmin mutta siinähän ne menivät kuin muutkin, toisella teki kyllä tiukkaa suomenkielen kanssa.

Olen ehdottomasti sen kannalla että jo maassa olevia integroidaan tosimielellä & yritetään ottaa oppia naapurimaista niin että pidetään se rima korkealla tulevaisuudessa tulijoiden kanssa.

Summa summarum: Mua häiritsee joidenkin jäppisten avoin rasismi (minkäs mä sille voin), argumentit on nuivien puolella suvaitsevaistoa paremmat, ei epäilystäkään. Kannatan auttamista paikan päällä (kustannustehokkuus) jos on sellainen tuta että auttaa tarttis.

Sellaista vielä että yhden kollegani kavereihin sattuu kuulumaan nk. "maastapoistamishenkilö". Tätä valoa vastaan tämä "Saavat vaikka tappaa mut humanitaarisesti pitää suojella" läppä on maistunut paskalta. Tosiasiassa nämä kaverit jotka ovat tuon rajapinnan kanssa tekemisissä eivät todellakaan ole mitään kukkahattutätejä. Koneisto itsessänsä (tällä hetkellä) on melko "nuiva". Sen takia mulla on ollut osan jengiä puheiden kanssa vaikeuksia. Mä En kannata avoimempia rajoja mutta mua pikkaisen vituttaa ne tyypit jotka kuvittelee että TÄLLÄ HETKELLÄ olis rajat jotenkin sepposen selällään. Se ei meinaan ole totuus näin vuoden 2008 perspektiivistä.

Suunnitelmissani joko muuttaa etelään Irlannista tahi tulla takaisin Suomeen 2009-2010. Ääneni antanen Jussille tahi kollegallensa, tärkeä asia pitää esillä tämä joka tapauksessa, turha ottaa mitään maailmanpelastajan roolia Suomen.

Ilkka kirjoitti...

Mutta Liverpool näemmä otti & voitti Boltonin (sääli Jääskeläistä) 3-0. Maailmankaikkeus on siis selkeästi vielä raiteillansa ja kohtuus & oikeus saavat palkintonsa Liverpoolin liigamestaruuden 2009 muodossa :)

Vasarahammer kirjoitti...

Liverpool ja Manu ompi Suomi.

IDA kirjoitti...

Ei jumalauta! Jätkä on Liverpoolin kannattaja!

Ilkka kirjoitti...

Kyllä! Jo sellaiset pauttiarallaa 15 vuotta ollaan tän jengin supporteissa oltu :) Katos ko tää Liverpoolin suomelainen pakki sattuu olemaan serkun serkku ;)

IDA kirjoitti...

Ok. Tuo on ehkä hyväksyttävä syy. Täytyy tarkistaa virastosta ;)

Kumukin on muuttanut nimensä typeräksi FC Kuusaankoskeksi, mutta noin periaatteessa pitäisi silti kuitenkin kannattaa niitä. Tai Voikkaan Pallopeikkoja, joita kai ei enää edes ole.

Vasarahammer kirjoitti...

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini kannattaa Millwallia. Hänen housuissaan en kehtaisi moista tunnustaa vaan pakoilisin kellarinkoloissa häveten moisen tiedon jälkeen.

IDA kirjoitti...

Totta. Ihme jengeissä tässä ollaan. Stokella on sentään hienot paidat. Muuta en tiedä.

Oma mieshuorailuni Athleticin kanssa on kuitenkin kunniallista

Athleeetic!

koska Athletic nyt vain on paras ulkomainen joukkue ja kotomaan kakkosta ei pelata talvella.

:)

Unknown kirjoitti...

Minusta kaikkein sylettävintä nykyisessä menossa on se, kun isänmaallisuudesta tehdään rikos ja sananvapaus ei ole enää ns.demokraattisena itseään pitävän yhteiskunnan perusjuttu.

Kun valitsin nikin blogiini, tein sen sarkastinen pilke silmissä. Nyt tuo juttu on muuttunut - vajaassa kahdessa vuodessa - varsin totiseksi todeksi.

Toisaalta aktivistit olivat oman aikansa majesteettirikollisia ja valtionpettureita - siihen saakka, kun itsenäisyys saavutettiin. Itsenäisyys ja se työ, tuska, kärsimys ja veri, mitä sen eteen on valutettu on myyty pois uskomattoman nopeasti ja uskomattoman halvalla. Hävettävää.

Odotettavissa on muuten jossain vaiheessa se, että illmanistit seisovat sormi pystyssä ja aseita keräten silloinkin, kun joku hyökkää seuraavan kerran Suomeen.

Ei pojat, ei saa ampua vihollista, se on rasistista ja loukkaavaa...