sunnuntai 14. joulukuuta 2008

San Mames

Mun mielestä homma menee niin, että Bilbaon neljän miehen puolustuslinja on äärettömän kova. Joka tapauksessa tärkeää olisi, että Koikili - joka helvetin hyvin korvaa vähän juopoksi heittäytyneen Del Hornon - olisi vasemmalla laidalla, koska Koikili, Susaeta, Yeste, Llorente pompottelussa on jotain maagista, joka vielä aikanaan tuo Bilbaolle taas mestaruuden. Susaeta siis keskikentän oikealla laidalla, Yeste keskellä ja Llorente kärjessä. Exteberriaa missään tapauksessa unohtamatta vaikka kyseinen teräsvaari alkaakin olla kypsä ansaituille eläkepäiville kai kohta jo.

No joo. Siis peli on kotiottelu Sportingia vastaan, joten voitto on varma. Itse taidan painua kirkonmenojen jälkeen nukkumaan, koska onhan sunnuntai ja ottelu alkaa vasta kello 18 reikä reikä Suomen aikaa. Ei oikein mitään stressiä saa tästä kehiteltyä.

Athletic Club aloittaa kokoonpanolla:

Iraizoz

Iraola
Aitor Ocio
Amorebieta
Balenziaga

Susaeta
Javi Martinez
Yeste
David Lopez

Ion Velez
Llorente.

Vaihdossa:

Armando

Koikili
Del Olmo
Etxeberria
Gurpegi
Iturraspe
Etxeita.

Tuomarina häärää Perez Burrul, joka on tuominnut liigassa 20 Athleticin ottelua saldolla 6 voittoa, 7 tasapeliä ja 7 tappiota. Epäilyttävä hahmo kaiken kaikkiaan.

Tuomarikin voi kehittyä. Erittäin pätkivästäkin streamista näki, että kulmapotkun jälkitilanteesta tuomittu rangaistuspotku oli puhtaan oikeudenmukainen tuomio. Noin 5 minuuttia oli pelattu, kun Llorente pisti tuon rankkarin siististi maaliin.

Näin se homma etenee. Streamin tökkiessä todella pahasti kävin hakemassa kupin kahvia ja luonnollisesti tapani mukaan hukkasin matkalla silmälasit jonnekin. Tällä aikaa Iraola on tehnyt 2 - 0 maalin. Maali on syntynyt David Lopezin antaman kulmapotkun jälkeen ja pallo on pomppinut Llorente - Ion Velez, Ion Velez - Iraola, Iraola - laukaus, MAALI.

Ja edellistä kirjoittaessa David Lopez teki sitten itsekin yhden maalin 3 - 0. Streami siirtyi samantien johonkin toiseen peliin, mistä pitkä miinus.

Puoliaikatilanne: Athletic Club 3 - Sporting 0

Lopputulos: Athletic Club 3 - Sporting 0

Ei näkynyt streamia enää toisella puoliajalla. Yeste vaihdettiin Gurpegiin ja Llorente Del Olmoon. Varoituksia ei tullut yhtään vaan Javi Martinezin ensimmäisellä puoliajalla saama keltainen kortti jäi Blibaon ainoaksi.

Sarjataulukko iltaottelun Atletico Madrid - Betis jälkeen. Urheilukanava ilmeisesti esittää sen jostain syystä maksullisella plus-kanavallaan, eikä toisaalta ole ainakaan vielä merkinnyt ohjelmistoonsa ensi sunnuntain ilta-ottelua Betis - Athtletic Club. Mitäs luistelemista tämä nyt on?

Hätäinen tuomio. Tietenkin koko kansan Athletic kanava esittää ensi sunnuntain ottelun Betis - Athletic Club suorana lähetyksenä. Ilmeisesti tämäniltaisen ottelun siirtyminen plussalle johtuu jonkin Madrin ja Barcelonan välisen kyläkahakan esittämisestä eilen.

Sarjataulukko 15 kierroksen jälkeen


Barcelona 38
Valencia 30
Sevilla 30
Villarreal 29

Atletico Madrid 27
Real Madrid 26

Deportivo 24
Valladolid 23
Getafe 21
Málaga C.F 21
Betis 18
Sporting 18
Racing 17
Athletic Club 16
UD Almería 15
Numancia 14
Espanyol 13

Mallorca 13
Recreativo 13
Osasuna 9

Eli Eteenpäin on menty. Ensi sunnuntain TV-pelissä Betisiä vastaan on siis mahdollisuus mennä ainakin Betisin ohi. Sydän pelosta pamppailen tässä kyllä odottelee, että Athletic ei nyt vain tässä pelissä sortuisi mihinkään pellemäisen typerään, siniseen mainospaitaan vaan pelaisi tutussa mustassa vierasasussa tai sitten omissa raitapaidoissaan.

5 kommenttia:

Ilkka kirjoitti...

Ja jos ei kotijoukkue voita ei voi todeta kuin: "Oh 大便..."

Ilkka kirjoitti...

33 min to go ...

IDA kirjoitti...

Jep. Kohta pitäisi tulla kokoonpanot julki.

運動家黨 tietysti lähtee voittamaan.

Stremitilanne surkea:

http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=26460&part=sports

Ilkka kirjoitti...

Suomi piristyi selkeästi näistä puoliaikatuloksista & otti salibandyssä ensimmäisen MM-kultansa :)

IDA kirjoitti...

Totta. Totuus säteilee myös valeurheilun puolelle morfisen resonanssin kautta :)