sunnuntai 30. marraskuuta 2008

Rotusortoa

Vihreät sortavat perussuomalaisia. Takkiraudan blogia kommentoinut nimimerkki puolimieli tietää syyn:

"Vihreät on Suomen valkoisten ihmisten puolue.... Onneksi suomalaiset ovat enimmäkseen niin juntteja, etteivät ryhdy valkoisiksi ihmisiksi."

:)

Ja

Arvostelua Sisua kohtaan satelee näköjään joka suunnasta. Vaikka tuo henkilöiden kohdalla menee tyylikkäästi pieleen, niin voisin jopa väittää tuon noin kokonaisuudessaan olevan sentään hieman lähempänä totuutta kuin mediassa elävä kuva.

Tuossa Holapan blogissa kokonaisuutena näyttäisi olevan täsmälleen se juttu minkä kanssa "suvaitsevat" yleensä kuvittelevat keskustelevansa keskustellessaan sisulaisten kanssa. Väärinkäsitykset varmasti johtuvatkin osaltaan tästä ohipuhumisesta. Eli tuossa nyt olisi "suvaitsevaistolle" se oikea, kaivattu vastustaja. Vaikuttaa ihan fiksulta kaverilta, ja varmasti puhuisi parikin sosiologia ympäri, eli eikun keskustelemaan. Tosin en tiedä onko hänellä omaa ulkomaalaisten potkimisyhdistystä, kuten Osmo "Ode" Soininvaara leikkisästi sanoo, mutta tällä menolla sekin on vain ajan kysymys.

Ja

Kainuun Sanomat vetää hämmentävässä tietämättömyydessään lokaan jo Millwallin kannattajatkin. Olisi oikeastaan ihan kuvaavaa, jos perussuomalaisista tulisi Suomen Millwall ( reilu ladijengi ) puolue ja Vasemmistoliitosta Suomen Chelsea ( oligarkin ostojengi ) puolue. Se jotenkin sopisi kuvaan todella hyvin.

2 kommenttia:

Vasarahammer kirjoitti...

Tuolla Holapan sivuilla kävin minäkin toteamassa, kuinka Suomen Sisua syytettiin "siionistiseksi".

Jokseenkin kaikki suvaitsevaiset klisheet äärioikeistosta löytyivät kuten ääliömäinen juutalaisvastaisuus ja valkoisen rodun pulustaminen.

GoV:n kirjoituksen kommenteissa nimimerkki Conservative Swede kertoo ensin Lundin tapahtumiin viitaten, kuinka Ruotsissa on mahdotonta järjestää mitään kansallismielistä tilaisuutta ilman, että uusnatseja tulee mukaan.

Hän jatkaa:

"The interesting and notable thing is how both sides of this street fighting (Antifa and neo-Nazis) share the same mindset. No I'm not talking about the methods now. I'm talking about how they share the very same world view. They both see nationalism and Nazism as intimately connected; essentially the same thing."

IDA kirjoitti...

"They both see nationalism and Nazism as intimately connected; essentially the same thing."

Joo. Noinhan se käy. Lisäksi natsipuolen on mahdoton käsittää, että sionismi on juutalaista nationalismia.

Tuo ongelma on kyllä laajempikin. Esimerkiksi Suomessa ei pystytä määrittelemään suomalaisuutta siitä itsestään lähtien. Ollakseen niin sanottua älymystöä on pakko peilata Suomea jonkun kansainvälisen aatehistoriallisen linjan kautta. Lähinnä - karkeasti ottaen - saksalaisuuden tai angloamerikkalaisuuden. Tai sitten jonkun mystisen, venäläisen itämaisuuden.

Tämä on tietysti puhdasta sivistyksen puutetta, josta 60-lukulaiset, tuo kuriton sukupolvi, tulikin jo aiemmin haukuttua ;)