lauantai 15. marraskuuta 2008

Vihreä puolue

Käsittääkseni Vihreät naiset on täsmälleen sama asia kuin Vihreä puolue, joten

Vihreät Naiset: VALTUUSTOJEN PUUTUTTAVA NAISIIN KOHDISTUVAAN VÄKIVALTAAN
Tiedote – 12. marraskuuta 2008 klo 18.00

Perussuomalainen kaupunginvaltuutettu on lietsonut väkivaltaan kirjoittamalla blogissaan lisääntyvän maahanmuuton vaikutuksista: “Raiskaukset tulevat joka tapauksessa lisääntymään. Koska näin ollen yhä useampi nainen tulee joka tapauksessa raiskatuksi, toivon hartaasti, että uhrinsa sattumanvaraisesti valitsevien saalistajien kynsiin jäisivät oikeat naisihmiset. Vihervasemmistolaiset maailmanparantajat ja heidän äänestäjänsä. Mieluummin he kuin joku muu. Heihin ei tehoa mikään muu kuin se, että monikulttuuri osuu omaan nilkkaan.”

- Vihreät Naiset uskovat myös perussuomalaisten olevan valmiita tekemään valtuustoissa työtä tasa-arvon puolesta ja perheväkivallan vähentämiseksi. Perussuomalaisten on sanouduttava irti helsinkiläisvaltuutettunsa julkaisemista raiskauksiin ja ulkomaalaisvihaan lietsovista mielipiteistä, vaatii Vihreiden Naisten puheenjohtaja Heli Järvinen. - Jos perussuomalaiset eivät sanoudu irti yhden valtuutettunsa näkemyksistä jää käsitys, että kirjoitukset edustavat puolueen virallista kantaa, jatkaa Heli Järvinen.

- Suomi on väkivaltainen maa, jossa erityisesti perheväkivalta on käsittämättömän yleistä ja häpeällisten tekojen salailu maan tapa. Uusien valtuustojen tulee toimia aktiivisesti ja määrätietoisesti naisiin kohdistuvan väkivallan lopettamiseksi, vaatii Vihreät Naiset ry:n pääsihteeri Sirpa Hertell.

Valtuustoilla on monia mahdollisuuksia lisätä kuntalaisten turvallisuutta, esimerkiksi ennaltaehkäisevällä työllä perheneuvoloissa tai katujen ja puistojen valaistusta parantamalla.

Eräiden arvioiden mukaan Suomessa raiskataan vuosittain jopa 15 000 naista. Viime vuonna ilmoitettiin poliisille vain alle tuhat tapausta eli jopa 14 000 tapausta jäi ilmoittamatta poliisille. Suurin osa raiskauksista on suomalaisten miesten suomalaisissa kodeissa tekemiä.

Raiskaus on aina rikos ja rikokseen yllyttäminen on tuomittavaa. Vihreät Naiset harkitsevat rikosilmoituksen tekemistä perussuomalaisen kaupunginvaltuutetun kirjoituksista.

Lisätietoja:

Vihreät Naiset ry

Heli Järvinen
puheenjohtaja, kansanedustaja
GSM 050 51 21 736

Sirpa Hertell
pääsihteeri
GSM 050 56 66 81


menkööt tuo vihreiden kannanottona ilman kommentteja, joita muuten mieleen tulisi kyllä moniakin.

4 kommenttia:

Kekke kirjoitti...

Soini jäätyi taas.

Toisaalta senttarit tuskin olisivat jaksaneet kuunnella vaikka hän olisikin luonnehtinut Halla-ahoa analyyttisemmin.

Talonpoikaisempi näkisi ViNa:n opportunististen taktikoiden loanheittojärjestönä jolle jotkut naisten oikeudet kelpaavat vain käsikassaraksi.

IDA kirjoitti...

Pitääkö erota puolueesta?

Täytyy varmaan lähteä kahvilaan lukemaan lehti.

Joka tapauksessa Soinin kanta on tietenkin katolilainen.

Sen sijaan ennakkotietojen perusteella ihmetyttää Vapaa-ajattelijoiden ja Darwin-seuran jeesusteleva asenne.

"Pojilla" taitaa olla uskonnälkä ;)

Kekke kirjoitti...

"Joka tapauksessa Soinin kanta on tietenkin katolilainen. "

Sehän minua hiukan vituttaakin.

Jussi K. Niemelä on muuten ensi viikonloppuna Turussa. Must see jos ei ole mielekkäämpää tekemistä.

Anonyymi kirjoitti...

Vihreät yllyttävät heitteillejättöön. Osmo Soininvaara toivoo että omaiset kuolisivat.

Vihreiden on sanouduttava irti helsinkiläisvaltuutettunsa julkaisemista heitteillejättöön ja eutanasiaan lietsovista mielipiteistä - Jos Vihreät eivät sanoudu irti yhden valtuutettunsa näkemyksistä jää käsitys, että kirjoitukset edustavat puolueen virallista kantaa.

”Sen sijaan olen ollut huolissani Tehyn symppareiden mielipiteistä. Jos joku kuoleekin, niin sehän on työnantajan vika. Tuli spontaani vihanpuuska, jonka aikana ajattelin, että jos jonkun on pakko kuolla, niin toivottavasti tämä on joku kirjoittajan omaisista.”

http://www.soininvaara.fi/2007/10/14/liikaa-rummunparistysta/

Syvää Paheksuntaa