maanantai 3. marraskuuta 2008

Kotikansainvälistymistä

Kymissä kotikansainvälistytään huomattavasti jouhevammin, kuin muualla, kieltämättä hieman tunkkaisen umpioituneessa Suomen maassa. Kauniaisten kaltaiset, etnisesti yhtenäiset ghetot tuntuvat täällä eläen vain pahalta unelta. Ja se on onni se.

En ole varma kuulunko Kotkan Perussuomalaisiin, mutta perussuomalainen elitisti on aina valmis suhtautumaan myönteisesti toisen samanmoisen näkemyksiin. Siksi minulla ei ole pienintäkään vaikeutta allekirjoittaa Freddy van Wonterghemin kantelua ja pyyntöä tutkia etäisten metsien junttien toimia:

Kotkan perussuomalaiset ovat tyrmistyneet Eurooppa- ja maahanmuuttoministeri Astrid Thorsin ja oikeusministeri Tuija Braxin tavasta kommentoida puolueen suhtautumista ulkomaalaisiin. Perussuomalaiset ovat tehneet asiasta kantelun eduskunnan oikeusasiamiehelle.

- Olemme tyrmistyneet ministereiden tavasta yleistää muutaman yksittäistapauksen vuoksi koko puolue vihamieliseksi suhtautumisessaan ulkomaalaisiin. Perussuomalaisista erityisesti on loukattu puolueen kunnallisvaaleissa ehdokkaana olleita ulkomaalaistaustaisia ehdokkaita, toteaa kantelussa Kotkan Perussuomalaiset ry:n puheenjohtaja Freddy van Wonterghem.

- On todella törkeää, että näiden ministereiden paikalta sorrutaan yleistyksiin ennakkoluulo- ja kuulopuheiden perusteella ilman faktatietoja, puheenjohtaja jatkaa

Ja toivonkin, että oikeusasiamies vähintäänkin nuhtelee noita oletetusta vallastaan riehaantuneita piikatyttöjä aidon katolilaisessa hengessä.

Ei kommentteja: