perjantai 28. marraskuuta 2008

Jaksaa naurattaa

Suhde aseisiin ja asepalvelukseen on olennaista Suomen Sisun jäsenistä kirjoitettaessa. Sisulaiset pääsääntöisesti ovat aktiivisia Maanpuolustuskoulutusyhdistuksen johtamassa vapaaehtoisessa maanpuolustuksessa. Moni säilyttää kiinalaista AK-47 -rynnäkkökivääriään kotona sängyn alla. Vasemmistossa yleistyvän käsityksen mukaan sisulaiset ovat rakentamassa jonkinlaista salaista Gladio-organisaatiota, jonka tarkoituksena on “vaaran” uhatessa “neutralisoida” ideologiset vastustajat ennalta laadittujen tappolistojen mukaan. (Olen itse ollut paikalla tilaisuudessa, jossa nimettömät toimittajaksi naamioitunet Sisun jäsenet ovat olleet kuvaamassa osaanottajat, ilmeiseisenä tarkoituksenaan tällaisten vastustaja-listojen laatiminen ja kuvittaminen.)


via ja kotomainen Wikipedia.

Ei saatana...huh huh... Gladio-organisaatio...heh...voi jumalauta.

Itse asiassa vähän nyt vituttaa, kun olen kategorisesti kieltäytynyt ampumasta ruutiaseilla. Täytyy ruveta jälkijättöisesti harrastamaan, jos pääsisi mukaan. Tai toisaalta ehkä pistän toivoni siihen, että Operaatio Uusi Gladio tarvitsee omat klassiset freskomaalarinsa sekin.

Noin vakavasti olen kyllä ehdottomasti sitä mieltä, että keskustelun todellakin olisi syytä nousta uudelle tasolle. Se mikä vauhdissa menetetään, se varmasti yhteiskunnallisessa laadussa voitetaan. Ja on totta, että asiat: niin maahanmuuttopolitiikka; kuin luonnonsuojelu; kuin muutkin asiat ovat erittäin tärkeitä. Ja osittain jopa äärimmäisen tärkeitä. Niistä pitää puhua vakavasti.

Käyttäkää hyvät tulevat kanavankaivajat nyt vaikka yksi päivä esimerkiksi Teemu Lahtisen, Johannes Niemisen ja Jari Leinon tekstien lukemiseen. Ne ovat nimenomaan niitä asioita, joista Suomen Sisun salaisissa kokouksissa on politiikasta puhuttu.

Itse kyllä aion jatkaa omalla linjallani, mutta en toisaalta ole mihinkään ehdokkaaksi tai edustajaksi menossakaan. Sitä paitsi ainoa mahdollisuuteni selvitä Operaatio Uuden Gladion laukaisemisen jälkeisestä ajasta on kehittää sitä ennen taitoni kalligrafiassa, klassisessa runoudessa ja öljymaalauksessa Uuden Suurnaton vaatimalle uusklassiselle tasolle. Ja siellä taas ei heikot pärjää, mutta jätkät sen kun porskuttaa.

7 kommenttia:

Ilkka kirjoitti...

Sattui silmääni myöskin tuo sama wikin muokkaus(yritys).

Aikamoista läppää, ei voi muuta sanoa :)

IDA kirjoitti...

Jep. Hauskaa tuossa on myös se, että "median" taustatietojen välittäjät ovat täsmälleen samalla tasolla.

Oikeastaan ikävää, että atomipommispammia he eivät saaneet tallennettua tarpeeksi nopeasti. Oltaisiin vielä New York Timesin toimittajien ihmeteltävänä nyt ;)

Ilkka kirjoitti...

"Suomen äärioikeistolaiset suunnittelevat joukkotuhoa!!"

Hyvin jäi viimejouluinen? (siellä main ainakin) juttuni mieleesi kyllä :) Ihmettelin miten se nyt niin huomiota herätti kun eihän se liittynyt edes varsinaisesti mitään kansanryhmää vastaan vaan oli ihan silkkaa myötäsyntyistä (turhautumisesta aiheutuvaa) nihilismiä tyyliin ihan_kaikilta henki poies :)

Eihän sellainen voi olla rasismia. Jos kaksi kansaa riitelee niin eliminoikoot sitten toinen toisensa niin loppuu vihdoin viimein se riitely & rauha on maassa.

Itseasiassa se juttu taisi tulla ainakin Tiedemiehen blogissa esille. Siellä kommentoin että minä sen kirjoitin & vaikuttimenikin, loppui siitä spekulointi muistaakseni siihen.

Ymmärtääkseni nihilismi ei oikeasti ole laissa tuomittava asia edes ajatusrikoksena. Jos toivoo hartaasti (mutta ei tee mitään muuta sen eteen kuin toivoo) täystuhoa kaikille tahoille niin porukka lähinnä pitää hulluna, ei tule tällaista vasemmisto/oikeisto tms. puolienvalintaa lukijoille kun ei ole puolta valittavaksi, kaikki haluavat lähinnä ottaa etäisyyttä, loppu on psykiatrien työsarkaa :)

Ja disclaimerina että enhän minä täystuhoa minnekään päin maailmaa oikeasti toivo. Se on vaan helppo ajatella mustia ajatuksia kun (kuten nyt taas esim. Mumbaissa) tamahtumat toistavat itseään. Sitä alkaa nähdä koko ihmiskunnan kurittomana nulikkana jonka pitäisi saada kosminen kunnon opetus. Jonkinlaista pettymystä ihmiseen siis.

Oma toteutuva protestini käytännön tasolla on maksimissansa itsensä juominen hengiltä ja kun puolisoa tahi lapsia ei ole senkin voi tehdä ihmisiä pahemmin henkisesti satuttamatta.

IDA kirjoitti...

Hyvin jäi viimejouluinen? (siellä main ainakin) juttuni mieleesi kyllä :) Ihmettelin miten se nyt niin huomiota herätti kun eihän se liittynyt edes varsinaisesti mitään kansanryhmää vastaan vaan oli ihan silkkaa myötäsyntyistä (turhautumisesta aiheutuvaa) nihilismiä tyyliin ihan_kaikilta henki poies :)

Ei kai se mieleen olisi jäänytkään, ellei se olisi ilmestynyt Vihreät - Gröna puolueen sisäiselle postituslistalle kauhistelujen kera huomautuksella: "valitettavasti en ehtinyt kopioida..."

Itselleni se oli sellainen lopullinen järkytys ja tieto siitä, että rehti spammi ei olekaan kollektiivista kirjallisuutta ja vapaata ajatustenvaihtoa, vaan kaiken yllä leijuu aina joku hikinen runkku, joka haluaa käyttää sitä hyväkseen.

Oma toteutuva protestini käytännön tasolla on maksimissansa itsensä juominen hengiltä ja kun puolisoa tahi lapsia ei ole senkin voi tehdä ihmisiä pahemmin henkisesti satuttamatta.

Äkkiähän Irlannista mökin ja naisen hommaa?

Äkkipikainen, kiukutteleva kansa ;)

Anonyymi kirjoitti...

"Eläinten kanssa sodin eläinten säännöillä" on hyvä periaate, mutta Halla-aho, Suomen Sisu ja kansallismieliset eivät ole sitä osanneet noudattaa. Nyt sitten saadaan itkupotkuraivareita kun pr-puoli kusee oikealla ja vasemmalla.

Eikö se nyt ole piru vieköön selvää, ettei julkisuuden henkilö voi pitää julkisina omalla nimellään kirjoitettuja tekstejä, joissa puhutaan asioista samaan sävyyn kuin William K:n kaljakerhossa. Tunarit, tunarit, tunarit!

Ilkka kirjoitti...

Paikalliset naiset eivät kyllä ole kovin ruusuisia, luonne voipi sitten ollakin ihan ok, en ole hirveästi irkkunaisten kanssa kyllä ollut tekemisissä että olisi vankkaa omaa mielipidettä syntynyt.

Tuo vieraskirjan vapaan kirjoittelun funktio on siinä mielessä ongelmallinen (olin aika yllättynyt että juttuani jossakin postituslistalla kauhisteltiin) että tuota(kin) juttua voitaisiin kait jossakin sivulauseessa käyttää Jussia vastaan.

Jos niin sattuisi käymään niin tilanne olisi aika tragikoominen koskapa aina viime vaaleihin asti olen äänestänyt Vihreitä.

Jos niin muuten oikeasti (tuskinpa) käy niin täytyypä mainita asiasta ihan omalla nimellä asian ilmoittavalle taholle...

"Vihreät vaativat tutkintapyyntöä oman kannattajansa vieraskirjakirjoittelusta..."

Irlannista en kyllä äänestä ketään, turhan hankalaa, en ole edes varma minkä kunnan edustajaa olisin voinut äänestää kunnallisvaaleissa, asumisjärjestelyt sen verran epäselvät ennenkuin tänne muutin. Kaverille Espoossa menee tarpeellisten instanssien posti, viimeisin virallinen asuinpaikka Helsingissä.

Unknown kirjoitti...

Aika veijareita nämä Krohnit...

Irinakin sai lapsensa järjesteltyä sellaisille luokille, joissa ei ole maahanmuuttajia ja jostain kumman syystä koko poppoo on onnistunut hommaamaan samalta alueelta (samoista ja naapuritalosita) itselleen Helsingin kaupungin (sopivaan hintaan) rakennuttamat hitas-asunnot.

Söpöä ja vähemmän korruptoitunutta...