keskiviikko 5. marraskuuta 2008

Unelma muutoksesta

Aamiaista Jepantšinin neideille II ( kello 12:20 )

Unelmoin ajasta, jolloin Suomen valtion ministerit eivät käytä sä-passiivia. Uskon, että seuraavien eduskuntavaalien jälkeen se aika on jälleen lähempänä. Eihän siihen tarvita - kuin kansakoulua.

PS.

On kai jo täysin selvää, että en ole mikään popkulttuurin ystävä, joten kaukaiset vaalit voi kommentoida lyhyesti: 1 ja 2.

Tuo kaikki tekee matkaansa tännekin. Valitettavasti.

video 2 via

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onko nyt suru puserossa halla-aholaisilla neokonservatiiveilla, kun USA tulevaisuudessa on ehkä vähemmän halukas aloittamaan turhia, länsimaiden edun kannalta vahingollisia ja loppuen lopuksi muslimien asiaa ajavia sotia Lähi-Idässä Israelin hyväksi?

Kekke kirjoitti...

Moi, ciclista. Kiva kun olet taas maisemissa. Ja olet näköjään oppinut ihka uuden muotitermin jonka osaat vieläpä kirjoittaa oikein. :)

IDA kirjoitti...

Ei ainakaan minulla ole. Olen itse buchananilainen isolationisti. Sikäli jos voisin USA:ssa äänestää. Minusta Eurooppa voisi hyvin ottaa vastuun itsestään.

Olen pelkästään iloinen siitä, että USA:n kitkerältä arvostelulta on nyt yksi mahdollisuus pois. McCain, joka olisi ollut muutenkin huono valinta, olisi nostanut neljän vuoden jatkuvan itkun pintaan näilläkin raukoilla rajoilla. Nyt saamme ainakin siltä hetken hengähdysaikaa.

kun USA tulevaisuudessa on ehkä vähemmän halukas aloittamaan turhia


Hyvä huomio tuo ehkä.

Vasarahammer kirjoitti...

"Olen pelkästään iloinen siitä, että USA:n kitkerältä arvostelulta on nyt yksi mahdollisuus pois"

Niin minäkin. McCainin valinta olisi jatkanut sitä ainakin neljä vuotta.

Se, että irrationaalinen Bush-viha häviää mediasta ja poliittisesta retoriikasta, on pelkästään hyvä asia. Obama toki voi olla täysi katastrofi presidenttinä, mutta silloin amerikkalaiset äänestävät hänet ulos virasta neljän vuoden päästä.

Anonyymi kirjoitti...

Kansakoulussa varmasti myös opetettiin, että kuin-sanan edelle ei tule pilkkua, jos sitä käytetään ilmaisemaan vertailua. Tietenkään tällainen pikku lipsahdus ei ole jatkuvaan sä-tkyttelyyn verrattava kielirikos, eikä tätä viestiä tule siten tulkita vakavana moitteena. Kielipoliisi tulee nuhtelemaan ensi viikolla, jos kerkeää. Ei sakkoja.

IDA kirjoitti...

Olet täysin oikeassa. Korjaan tuon ajatusviivalla? Kolme pistettä tuntuisi huonommalta.

Mikäli meni vikaan, niin odotan ensi viikkoa.