sunnuntai 16. marraskuuta 2008

No niin

Peli on vielä käynnissä. Reilut 60 minuuttia pelattu ja Athtletic Club johtaa Osasunaa vastaan 1 - 0. Jos joku niin kipeä, että haluaa katsoa Recreativon ja Barcelonan välisen pelin, niin se alkaa Urheilukanavalta klo 22:00. Sarjataulukkoa taas sitten, kun se on pelattu.

Tähän väliin kuitenkin uutinen sumuisilta kalinasaarilta: Oasis ja Take That saivat arabeilta pakit. Eli menkääs nyt poptähdet pois täältä, teidän stadionit on myyty.

Lopputulos: Athletic Club 2 - Osasuna 0.

Maalit tekivät Garmendia ja Llorente. Koska kyseessä oli baskien keskinäinen sopupeli varoituksia ei paljon tullut: Garmendialle, Balenziagalle ja Orbaitzille kullekin yksi.

Koska Bilbaolla on myös erittäin vahva vasemmistokannatus laitetaan tähän "Vasemmistoliitosta, päivää" - osuus. Ja asiahan on nimenomaan noin, kuten Vasemmistoliitosta sanotaan.

Ensi sunnuntaina Urheilukanava palaa taas juurilleen ja otteluna esitetään Deportivo - Athletic Club Bilbao. Niin sitä pitää!

Barcelona voitti Recreativon, mutta en jaksa laskea pisteen pistettä vaan kopioin taulukon kun se päivittyy jonnekin sivuille.

Sarjataulukko 11 kierroksen jälkeen

Barcelona 28
Villarreal 25
Valencia 23
Real Madrid 23

Sevilla 23
Atletico Madrid 17

Deportivo 15
UD Almería 15
Sporting 15
Betis 14
Málaga C.F 14
Getafe 13
Valladolid 13
Racing 12
Mallorca 12
Espanyol 12
Numancia 1o

Athletic Club 9
Recreativo 7
Osasuna 5

2 kommenttia:

Ilkka kirjoitti...

Mä olen nykyisin ryhtynyt jo odottamaan näitä sunnuntain ottelukatsauksia.

Ettäs tiedät että saat ainakin yhden lukijan tyytyväiseksi näillä :)

IDA kirjoitti...

No pitää ensi sunnuntaina yrittää parempaa. La Corunan kaupungin tunnelmat tällaisen pelin alla taisi tulla esiteltyä jo viime kaudella, mutta jos jotain keksisi. Miten olisi:

"SHOKKI!!! Ihmisoikeusaktivistien saamien tietojen mukaan urheiluvedonlyöjät uhkaavat Corunaa likaisella pommilla vaikuttaakseen sunnuntain ottelun tulokseen. Asiasta blogataan kiivaasti suomalaisella verkkoporttaalilla Plaza.fi jonne valpas ihmisoikeusaktivisti oli toimittanut verkosta kopioimansa koodatun spammin"

Tai jotain tommosta? :)