perjantai 18. tammikuuta 2008

Vaan aina vain...

...näin.

Yy, kaa, koo...ja tuossa siis on jo neljä juttua miksi perinteinen yliopisto on ihan viiden pisteen juttu Matti Vanhasen hallituksen rakenteleman innovatiivisen huippuyliopiston rinnalla.

Vanhanenhan luulee, että Ranskan patenttilaki on tarkoitettu edistämään innovatiivisuutta ja synnyttämään uusi, Eurooppalainen luova talous, joten hänelle voi antaa anteeksi sillä kristillisellä perusteella, että hän ei tiedä mitä tekee. Kuten aina.

3 kommenttia:

Vasarahammer kirjoitti...

Vanhanen on kuin Hans Castorp Thomas Mannin Taikavuoressa.

Aina pihalla ja ajelehtii virran vietävänä. Uskoo kaiketi toteuttavansa jotakin suurta visiota ja oikeasti johtavansa Suomea.

IDA kirjoitti...

Huvittavaa, että Vanhanen oli amerikan matkallaan vihdoin saanut oman äänensä kuuluville: hän oli esittänyt Googlen perustajille toiveen, että nämä kehittäisivät tekniikoita, joilla internetistä seulottaisiin epäilyttäviä viestejä.

"Uskoo kaiketi toteuttavansa jotakin suurta visiota ja oikeasti johtavansa Suomea."

Vanhanenhan aina sanoo, kun Suomen lakia pitää sorvata EU:n lainsäädäntöön sopivaksi, että "olemme hallituksessa tehneet esityksen..." Eli ehkä hän oikeasti kuvitteleekin olevansa joku johtaja.

Nykypolitiikka on muutenkin larppausta, joten jonkun pitäisi vain kirjoittaa Vanhaselle parempi ja sopivampi rooli, kyllä Matti sen vetäisi, omaan lakoniseen tyyliinsä ;)

Vasarahammer kirjoitti...

Vanhanen on aina ajelehtinut ajan hengen mukaisten virtausten mukana. En usko, että hän olisi koskaan esittänyt yhtään ainoata omaa ajatusta.

Vanhanen on hyvä haistelemaan tuulia ja toimimaan niiden mukaan.

Epäilyttävältä kavkaz.fi -sivustolta löytyy joku Vanhasen lehtikirjoitus vuodelta 1985. Katso, lue ja aisti se moraalinen selkäranka, joka pitkällä pääministerillämme on.