torstai 3. huhtikuuta 2008

Tasa-arvon tikapuut

Suvaitsevaisuuskasvatus on vaarallista puuhaa, joka sopii vain rohkeimmille yksilöille, jos sitä ei kohdista oikein. Eli kiltimpiin lapsiin tai rauhallisiin aikuisiin.

Hollannissa urheiden kansanvalistajien syrjintää vastustava piirrosnäyttely oli tuhottu ja koulu, jossa se pidettiin oli uhattu polttaa, joten näyttely täytyi peruuttaa. Parempaa onnea ensi kerralla. Kannattaa ehkä konsultoida jotain, jolla on maalaisjärkeä. Sellainen tyyppi kertoisi varmaan ihan ilmaiseksi keitä olisi paljon helpompi ja tuottavampi kiusata noilla valistavilla "taide"teoksilla. Tuolla nykyisellä menollahan kasvattavat tapahtumat loppuvat alkuunsa ja valistajat jäävät työttömiksi, mikä ei kai voi olla tarkoitus edes Hollannissa.

Samaan aikaan tämän vetoomuksen, jossa vedotaan Euroopan yhteisöä tarjoamaan suojaa Hollannin kansalaiselle Ayaan Hirsi-Alille, on uskaltautunut allekirjoittamaan 144 Europarlamentin 785 edustajasta, joten vetoomus ei missään tapauksessa mene läpi ja Eurooppa voi huokaista helpotuksesta.

Ei kommentteja: