sunnuntai 6. huhtikuuta 2008

Päivän peli

Athletic Clubilla on tänään tilaisuus murskata Bilbaossa katalaanien maan ytimeen pesiytynyt viides kolonna ja tehdä sen olo muutenkin tukalaksi tulevaisuutta ajatellen. Voitto Espanyolista nostaisi Athleticin jo kahden pisteen päähän Barcelonan imperialistisista valloittajista.

Valitettavasti ystävämme arabit ja kiinalaiset eivät näytä tarjoavan edes hämyistä striimiä tähän otteluun, joten se on seurattava Athletic Clubin sivujen kautta. Athleticin aloitus on:

Armando
Iraola
Aitor Ocio
Amorebieta
Del Horno
Javi Martinez
Yeste
Susaeta
Gabilondo
Garmendia
Llorente

Mikä selvästi viittaa voittoon.

Puoliaikatilanne:

Athletic Club 1 - Espanyol 0. Garmendia oli selvästi hyvä veto aloitukseen sillä hän teki maalin Gabilondon syötöstä 15 minuutilla. Yeste vaihdettiin 34 minuutilla Munoziin mikä kai merkitsee joitakin vaivoja tai loukkaantumista. Aitor Ocio on saanut varoituksen. Espanyolia on varoitettu kaksi kertaa, joten tuomari vaikuttaa kylmän puolueettomalta.

Lopputulos:

Athletic Club 1 - Espanyol 0. Toisella puoliajalla Garmendia vaihdettiin Etxeberriaan ja Del Horno Koikiliin. Armando, Javi Martinez, Del Horno ja Etxeberria saivat varoitukset. Ei sen kummempaa.

Kun pelaamatta ovat vielä Sevilla - Villarreal ja illan Urheilukanavan ottelu Barcelona - Getafe, niin on selvää, että Athletic nousi UD Almerian ja Mallorcan ohi. Jos Sevilla häviää, niin eurokentät ovat kahden pisteen päässä ja putoamisviiva kymmenen pisteen päässä.

PS.

Sevilla voitti. Siitä huolimatta jälleen on menty eteenpäin:

1. Real Madrid 65
3. Barcelona 59
3. Villarreal 59
4. Atletico Madrid 53
--------------------------
5. Racing 50
6. Sevilla 48
-------------------------
7. Espanyol 45
8. Athletic Club 43
9. UD Almeria 42
10. Mallorca 41
11. Betis 41
12. Getafe 40
13. Deportivo 40
14. Valencia 39
15. Valladolid 38
16. Osasuna 37
17. Recreativo 36
----------------------
16. Zaragoza 33
19. Murcia 26
20. Levante 19

2 kommenttia:

Vasarahammer kirjoitti...

Eteenpäin on kieltämättä menty, mutta lopullinen palkinto saattaa jäädä Bilbaon pojilta saamatta.

Yksi syy, miksi itseltäni jää spanskifutis katsomatta, on myöhäinen lähetysaika.

IDA kirjoitti...

Katsotaan nyt. Seuraavaksi Deportivo. Viimeinen peli on Sevillaa vastaan. Ihan hienoa olisi, jos vaikka siinä ratkeaisi vielä jotain. Putoamisviivalle romahtaminen näyttää jo mahdottomalta. Ja onhan Bilbaolla vielä Real Madridkin voitettavana.

Totta tuo myöhäinen aika. Ilmeisesti kansainväliset televisiointikuviot tekevät sen, että iltaottelu on aina TV-matsi, eikä Urheilukanava kaiketi voi poimia haluamiaan otteluita. Mikä on toisaalta ihan hyvä, koska ne kuitenkin kyttäisivät vain Barcelonaa ja Realia :)

Tänään muuten Pelikarhujen ( Karhula ) naiset kurittavat jotain rotseja Catzeja ihan säädylliseen aikaan suorassa lähetyksessä.