lauantai 12. huhtikuuta 2008

Ministeri

Itse tunnen jonkinlaista lukkarinraukkautta suomenruotsalaisia kohtaan. Hyviä tyyppejä.

Kuitenkin:

"Vielä kun puhutaan näistä luvuista, niin yleiset luvut, mitä siis 100 000, 125 000 on Helsingin seudulla puhuttu, että se on se lisääntymistarve… lisätarve. Ja jos ajateltaisiin samalla tavalla kuin tota… Paavo niin ei ollenkaan kannattais suurin piirtein syntyä ja tai sä kyllähän nuori ihminenkin tarvitsee palveluja aina sehän on… Minä en ymmärrä tätä niinku sinun tota logiikkaasi. Mutta nyt meillä on meneillään, meillä on meneillään lupahallintohanke, jonka Riitta tuntee sen siinä valmisteluelimessä. Me olemme asettaneet työryhmän, joka yhdessä muiden ministeriöiden kanssa miettii yhteistyötä kolmansien maiden kanssa, koska kun meillä on sellainen järjestelmä, että se on työmarkkinat, jotka ratkaisevat, niin ei välttämättä tarvita samoja pälisään.. päiväsääntöjä kuin ne, joilla on entisiä siirtomaita, mutta tällaista valmistelua on meneillään ja ihmiset myöskin tulevat."

Tuo ei ole suomea ja tällä menolla visio kaksikielisyydestä voi tulevaisuudessa toteutua suomenruotsalaisten puolikielisyytenä.

via

3 kommenttia:

Dr. Doctor kirjoitti...

"...tällaista valmistelua on meneillään ja ihmiset myöskin tulevat."

Selvältähän tuo kuulostaa.

Vanha patriarkaalinen "päättävä elin" on nykyisin muuten aina nykyisin "valmisteleva" elin.

Anonyymi kirjoitti...

Aivan sekopää tuo Astrid. Ainakin tuon ohjelman perusteella.

Anonyymi kirjoitti...

Astrid on paha sekopää, helvetinmoinen sekopää.

Oliko niin, että Pave tuon keskusteluohjelman jälkeen mainitsi jotain siitä, että hallituksessa ei välttämättä tiedetä yksittäisten ministeriöiden ja niiden asettamien työryhmien puuhailuista paljoakaan?
Tähän pääministerimme kommentoi sulattelematta tyyliin: "ei todellakaan".
Toivotaan, että halituksessa viimeistään nyt herätään edes hieman tsekkaamaan rakkauden ministeriön eri työryhmien sairaita suunnitelmia.

Pave näyttäisi olevan harvoja järkeviä ministereitämme. Tätä en olisi vielä vuosi siten uskonut.