tiistai 1. huhtikuuta 2008

Kolme iloista rosvoa.

Kolme iloista rosvoa istumassa pöydän ääressä.

Toisaalta Kasper, Jesper ja Joonatan eivät olleet ihan oikeita tolloja, eivätkä nyt niin oikeasti rosvojakaan.

Ihmisten kannattaisi oikeasti lopettaa roolipeli oikeiston ja vasemmiston välillä. Molemmat ajavat aivan täysillä sosialistista liittovaltiota, jossa kansanvaltaisuus olisi pelkkä muisto vain. Henkilön, joka kannattaa klassisen liberalismin keskeisiä periaatteita: yksilönvapautta, sananvapautta, kokoontumisvapautta ja kansallista itsemääräämisoikeutta kannattaa liittyä reilusti äärioikeistoon, sillä mikäli hän aidosti kannattaa noita asioita hän on jo siellä. Ainakin, jos äärioikeistona pidetään sitä minä suomalainen/eurooppalainen politiikka ja media sen näkevät. Ja miksi ei pidettäisi? On kai typerää saarnata poliittisista aatteista, niiden historiasta ja perusteista latvakakkosille, jotka eivät kykene asioita ymmärtämään. Äärioikeisto on sekavien sopassa nimi siinä missä muutkin.

Harmi, että komissiolla ei ole enempää valtaa...

Kansallinen ( ent. ) Kokoomus.

8 kommenttia:

Paavo kirjoitti...

Tämä uhkaava työvoimapula yhä hämmentää. Kaupan, teollisuuden Maatalouden aloilla tarvitaan jatkuvasti pienempi määrä ihmisiä tekemään vastaavat työt kuin kymmenen vuotta aikaisemmin.

ainoa missä saman asian tekemiseen kuluu jatluvasti enemmän työvoimaa on julkinen Jonka byrokratia iloisesti kasvaa kasvamistaan.

talous ei tule kasvamaan tätä vauhtia. Nyt ei ole mitenkään otollinen aika sijoittaa matalasti koulutettuun työvoimareserviin.

Erityisesti minua innosti ajatus aivovuodon korvaamisesta. Haemme suomeen egyptissä koulutetut sairaanhoitajat ja korvaamme asian kouluttamalla suomessa vastaavan määrän egyptiläisiä egyptin omiin tarpeisiin.

Anonyymi kirjoitti...

Apua! Vittu mitä hulluja! Suomen uusi ulkoministeri mukaanlukien!

Anonyymi kirjoitti...

Missä se äärioikeisto on? Onko meitä kyllin edes pitämään päätä pinnalla? Suomi näyttäisi olevan menetetty tapaus, jota voi auttaa enää vain vahva ulkomainen valistuksen virtaus.

IDA kirjoitti...

"Missä se äärioikeisto on? Onko meitä kyllin edes pitämään päätä pinnalla?"

Hiljalleen varmaan. Suomen valtio seuraa tällä politiikalla perässä eikä tietenkään tee - tai edes kykene tekemään - mitään omia ratkaisujaan. Siksi mekin voimme luottaa aika pitkälle eurooppalaiseen "äärioikeistoon"?

Anonyymi kirjoitti...

Tarkoitatko äärioikeistolla ideoita vai tiettyjä puolueita?

IDA kirjoitti...

No melkein kaikkia, jotka vastustavat esimerkiksi noita Stubbin, Thorsin ja Hassin EU:n sanelukoneelta omaksuttuja näkemyksiä.

Tai sitten vaikka sellaisia poliitikkoja ja vaikuttajia kuin Vaclav Klaus, Mikael Ilves, Philip de Winter jne...

Oletko huomannut, että "vapaata läntistä" mediaa seuraamalla nuo nimet ponnahtavat aika ajoin esiin ja heidän näkemyksistään sentään keskustellaan. Yksikään suomalainen poliitikko ei ole näkyvissä. He edustavat Euroopassa anonyymeina ja heidän näkemyksensä näkyvät lähinnä EU:n bikinidirektiiveissä ;)

Jukka kirjoitti...

Suomessa on yhä enemmän vallalla ajatus, että kun Olli Rehnin tehtävä on ajaa Turkki EU:hun niin hänen kuuluu sitten tehdä se kunnolla vaikka Turkin EU-jäsenyys onkin perseestä. Homma mikä homma

Kun vähemmistövaltuutetun tehtävä on islamisoida Suomi ja potkia suomalaisia samalla päähän, niin se on hänen velvollisuutensa sitten hoitaa homma kunnolla. Homma mikä homma.

Kun tasa-arvovaltuutetun tehtävä kerran on potkia valkoihoisia miehiä päähän niin tehköön työnsä. Homma mikä homma.

Samaa sarjaa voisi jatkaa että SS-miesten homma nyt kertakaikkiaan oli tappaa juutalaisia Jiddisch-maan kylissä. Homma mikä homma.

Afrikkalaisia ei saa mollata, koska laki kieltää. Suomalaisia miehiä saa mollata koska se on muotia.
Naisia taas ei saa mollata, koska ne jotka mollaa naisia, on tyhmiä ja niillä on huono itsetunto ja suomalaiset naiset nyt muutenkin on ihania.

Kurdinaisten ongelmista ei kannata puhua, koska se on hiukan lapsellista. Ajatukset erkanee liian kauas tärkeistä asioista.

Mutta ilma on kaunis !

IDA kirjoitti...

Joo. On syntynyt sellainen yleinen käsitys, että politiikka olisi ammatti, mikä on monin tavoin huono juttu.