keskiviikko 9. huhtikuuta 2008

Häpeä

On tunnustettava, että katselin Mestareiden liigan pelin televisiosta ja jopa pidin pelistä. Ehkä asiaa lieventää se, että kentällä olivat sekä Xabi Alonso, joka asiantuntevien huhujen mukaan oli viime kesänä kaljalla Bilbaolaisessa kuppilassa ( sopimus Athleticin kanssa allekirjoitusta vaille valmis siis ), että Voikkaan Sami Hyypiä - areenalle nimensä lainannut, pohjoiskymenlaaksolaisen miestyypin keskimääräinen edustaja. Viime mainittu puski komean maalinkin. Joten tämä voidaan kai vielä katsoa läpi sormien.

Mutta, mutta huomasin juuri, että Montreal Canadiens on pelannut hienon kauden ja voittanut NHL:n itäisen konferenssin. Se aloittaa pudotuspelit klassisella sarjalla Bostonia vastaan. Aion siis seurata myös Canadiensin matkan mestaruuteen ja Stanley Cupin paluun sinne minne se kuuluu. Valitettavasti Toronto on jo tippunut, eikä Canadiens pääse pudottamaan sitä heti Bostonin perään.

Ja koska asiat ovat näin, niin rupean jo odottelemaan jääkiekon MM-kisojakin. Katselen ne varmaan lippis päässä Karjalaa kiskoen ja "Ihanaa Leijonat, ihanaa" - mantraa hokien. Torilla tavataan.

5 kommenttia:

Vasarahammer kirjoitti...

Olet luopio mieshuoraaja. Häpeä on ansaittu. Todellinen ääriliikkeen mies jättää Meklarien liigan pelit katsomatta.

Liverpool ja Manu ompi Suomi.

Ja sitten vielä NHL. Tähän kohtaan kuuluu vilkkuva Timo Jutila.

IDA kirjoitti...

Jep.

Pahalta näyttää. ttr:n manifestikin löytyy enää Jatkoajan arkistoista.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tosta NHL-osiosta. Meikäläinen on kannattanut Vancouver Canucksia jo tommoset parikymmentä vuotta. Ja joka vuosi on tullut tuumittua, että ehkäpä nyt on semmonen pakka kasassa, että...

...aika epätoivosellehan tää alkaa tuntua...

...vaan ehkä ensi vuonna...

IDA kirjoitti...

"...vaan ehkä ensi vuonna..."

Juu. Ei kannata heittää toivoa.

Eikö Vancouver ole kuitenkin aika hyvä? Siis niin, että joukkueen runko on hyvä paketti. Muutama onnistunut siirto ja ensi vuonna menee jo paremmin. Tosin ihan selvästihän tässä on alkamassa Montrealin dynastia taas, mutta voitto se on läntisenkin konferenssin voitto :)

Vasarahammer kirjoitti...

Minä taas odottelen, pääseekö Boston Celtics vihdoin taas NBA-finaaliin. Runkosarja ainakin on sujunut mallikkaasti. Perinteinen Celtics-Lakers -finaali tekisi eetvarttia.