maanantai 14. huhtikuuta 2008

Sananvapaus uhattuna

Illan pääuutislähetys oli saanut kommentteja tohtoritason sananvapausasiantuntijoilta. Aiheena tietenkin pääministerin tekstiviestit, jotka nykyään kuuluvat - kiitos kansallisen laatumedian - kansalliseen lukemistoon.

Itse olen sen verran vanha, että en jaksanut edes vähän alusta. Toivon myös vilpittömästä, että nuorempikaan sukupolvi ei jaksa, vaan kyseisen kaltainen pelleily menee hautaansa Suomen historian surkeimman sukupolven mukana.

Toisaalta oli uutisissa myös sivistyssisältöä: Kouvolan Kouvot voitti Torpan Pojat ja meni loppuotteluun. Kentällä ja sen laidalla oli kymmeniä tyyppejä, jotka pesisivät älyllisesti koko Yleisradion uutistoimituksen.

2 kommenttia:

Paavo kirjoitti...

Tässä vaiheessa olisi hyvä tietää, että milloin on tarpeeksi merkittävä päättäjä, että tekstiviestit ovat vapaata riistaa. Menetänkö yksityisyyden jos minut valitaan ylioppilaskunnan edustajistoon vai vasta silloin jos pääsen sen hallitukseen.

sinänsähän tämä selkkaus on yhtenä hyvänä syynä miksi prostituutio ja paritus pitää laillistaa ja samalla tuoda rekisteröidyksi nimikkeeksi. Kun vain säädetään lääkäritason vaitiolovelvollisuus (ikuinen ja ehdoton) niin pääministerikin voi tulla niin monta kertaa yössä kuin jaksaa eikä tarvitse pelätä että tieto leviää julkisuuteen.

yhä minun on vaikea käsittää,että miten joku voi haluta seksiä vaikka on pääministeri.

Kekke kirjoitti...

"yhä minun on vaikea käsittää,että miten joku voi haluta seksiä vaikka on pääministeri."

Nurmijärveläiset ne osaavat yllättää. :)