sunnuntai 27. huhtikuuta 2008

Illan vallankumous

Ottelun merkitys on oikeastaan aika pieni: kävi miten kävi niin eteenpäin on menty. Jos Athletic Club onnistuu pitämään nykyisen paketin kasassa se on mestari parissa vuodessa. Toisaalta Madridin voittaminen on aina hienoa, varsinkin, kun se tapahtuu Madridissa, kuten tänä iltana.

Maltillisesti laskien tämän jälkeen kaksi kotivoittoa ( Mallorca, Racing ) ja vierasvoitto Murciasta tekevät sen, että viimeisessä ottelussa Sevillaa vastaan ratkotaan Europcup - paikka. Olisi vähän uskomattoman polleaa, jos Athtletic Club tulisi Myllykoskelle pelaamaan Mypaa vastaan, mutta ilmeisesti näin nyt vain tulee tapahtumaan koska universumi on oikeudenmukainen.

Varsinainen jännitysmomentti - kokoonpanon ohella - onkin se lähteekö Bilbao otteluun tyylikkään kokomustissa vierasasuissa vai omassa, tyylikkään punavalkoraitaisessa asussaan, kuten heillä Madridissa on ollut tapana. Ottelun miljoonat, muotitietoiset katsojat eivät kuitenkaan tule pettymään, se on tietenkin varma.

Kotkassa tänään miehet juoksivat kentällä mainostamassa jotain liikkeitä, joiden nimet oli kirjoitettu heidän paitoihinsa. KTP 0 - Lahti 1.

Joukkueen kokoonpano:

Armando
Iraola
Gurpegi
Amorebieta
Koikili
Susaeta
Javi Martinez
Garmendia
Gabilondo
Etxteberria
Llorente

vaihdosssa:

Aranzubia
Murillo
Aduriz
David Lopez
Tiko
Exposito
Prieto

Voitto on ilmeisen varma.

Puoliaikatilanne:

Madrid 1 - Bilbao 0.

Hyvää peliä kuitenkin. Ilmeisesti Yesten poissaolo merkkaa sitä, että Bilbao pelaa ihan puhdasta peruspeliä. Ja hyvin pelaakin. Vähän kumma juttu, että - vähän heppoisesti annettua rankkaria - meni ampumaan Garmendia. Etxteberria olisi tehnyt varman maalin. Ehkä tässä kuitenkin katsotaan jo tuleviin kausiin ja vastuuta annetaan niille, joiden varaan joukkue rakentuu. Edelleen 1 - 2 vaikuttaa aivan mahdolliselta, David Lopez kannattaisi ehkä vaihtaa sisään.

Lopputulos:

Ok. Nyt kävi näin. David Lopez kuitenkin otettiin peliin ja melkein voitettiin. Vierastappio. Ei sen kummemppaa. Madrid 3 - Bilbao 0.

Sarjataulukko:

1. Real Madrid 75
2. Villarreal 65
3. Barcelona 61
4. Atletico Madrid 55
--------------------------
5. Racing 53
6. Sevilla 52
-------------------------
7. Deportivo 49
8. UD Almeria 48
9. Mallorca 47
10. Espanyol 47
11. Athletic Club 46
12. Betis 44
13. Getafe 42
14. Valladolid 42
15. Valencia 42
16. Osasuna 40
17. Recreativo 40
----------------------
18. Zaragoza 38
19. Murcia 30
20. Levante 25

Eli, vanhan laskuopin mukaan, 6 pistettä ( oikeasti kolme ) eurokentille, kahdeksan putoamisviivaan. Neljä peliä jäljellä. UD Almerian loppuohjelma on liian helppo.

3 kommenttia:

Vasarahammer kirjoitti...

Real Madrid pelasi tosissaan, koska se ei ole mukana enää Meklarien liigassa.

Jos vilkaisit lauantai-iltana Deportivon ja Barcelonan kävelyä, tiedät eron.

IDA kirjoitti...

Joo. Ne ovat liian hyviä, vielä. Vähästä oli kuitenkin kiinni. 1 - 1 olisi muuttanut koko pelin ja sitä jopa tarjottiin pariin kertaan.

Barcelonan pitäisi voittaa vieraissa Meklareissa. Varma tieto ;)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä peli, loistava kerrassaan. Tuloskaan ei kerro totuutta. Iker pelasi loistomatsin.

Samoin Saviola oli pitkästä aikaa iskussa. Madridin tärkeimmäksi pelaajaksi on tämä Gago hiipinyt kuin varkain.