keskiviikko 9. huhtikuuta 2008

Herkkätunteinen kanadalainen

Michelle Malkin kirjoittaa Kanadassa käynnissä olevista jutuista, joissa maan ihmisoikeuskomissio on pyrkinyt vaientamaan eri kirjoittajia.

Nyt taustalla hääräävä oikeusjuttujen tehtailija Richard Warman on päättänyt jutuillaan sulkea koko kanadalaisen, konservatiivisen ( amerikkalaiseen tyyliin ) verkkoyhteisön. Jutussa on paljon huvittavia piirteitä -vaikka pelottavaa tietenkin on, että se todennäköisesti otetaan Kanadassa vakavasti - ja siihen kannattaa tutustua Malkinin jutussa olevien linkkien kautta. Yksikin tarpeeksi kahjo tyyppi saa nykyisessä loukkaantumisen kulttuuriin perustuvassa, poliittisesti korrektissa ilmapiirissä paljon aikaan.

Valitettavasti näyttää siltä, että olemme täälläkin menossa kohti yhteiskuntaa, jossa tuollaisia "richard warmanneja" pidetään mallikansalaisina.

4 kommenttia:

Vasarahammer kirjoitti...

Puumis on hyvä esimerkki vastaavasta täällä Suomessa.

Kai luit, miten ihmisoikeuskomission työntekijät provosoivat "viharikoksia"?

IDA kirjoitti...

Joo. Se oli ehkä huvittavin osuus koko jutussa.

http://www.richardwarman.com/

Mark Steyn pisteli jossain jutussaan varsin pahaa herjaa tuosta Stormfrontiin kirjoittelusta.

Suomessahan jotkut "ihmisoikeusaktivistit" harrastavat ihan samaa. Ehkä virka-asema uudessa, uljaassa yhteiskunnassa siintelee toiveissa :)

Vasarahammer kirjoitti...

Viimeisimmän Tundratabloidsin jutun mukaan Warman on haastanut joukon bloggaajia oikeuteen. Aiemmin hän haastoi Ezra Levantin oikeuteen.

Aika velikulta.

Vasarahammer kirjoitti...

Richard Warmanin kootut metkut löytyvät tuolta

http://www.richardwarman.com/

Siellä on myös kuva Warmanista. Olemus on hämmästyttävän samankaltainen kuin entisellä Suomen johtavalla ajatuspoliisilla.