keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Viha, viha, viha

Lloyd deMausen kehittelemällä fantasia-analyysilla olisi taas käyttöä, kun lukee Kimmo Kiljusen uutta kirjoitusta. En tosin jaksanut kuin ensimmäisen kappaleen, koska Kimmo Kiljunen ei osaa kirjoittaa, mutta valistuneesti arvaisin, että koko kirjoitus ennakoi täydellistä romahdusta.

Hyvä kuitenkin kaikkien tietää, että kiristyvän sensuurilainsäädännön takana, eivät ole oletetun vihan kohteet, vaan ihan kotimainen vihervasemmisto. Se näkyy ilman fantasia-analyysiakin. Minä ja ripeä kirjeenvaihtokaverini Illmanin Mikko ainakin tiedämme mihin noita nyt Kimmo Kiljusen aloitteesta Tuija Braxin toimesta entisestään kiristyviä sensuurilakeja on tähän asti käytetty: Poliittiseen sensuuriin ja leimaamiseen tietenkin, sehän vihreälle vasemmistolle on lakien tarkoitus.

4 kommenttia:

Kari Rydman kirjoitti...

Unkarissa hallitseva puolue on keksinyt saman aatteen. Valkovenäjän diktaattori taas heitti vastaehdokkaansa vankilaan. Hyvin menee.

IDA kirjoitti...

Kimmo Kiljunen itse oli muistaakseni Valkovenäjällä paheksumassa. Neuvostoliiton viralliset ajattelijatkin olivat koko ajan muualla paheksumassa sitä mitä he ajoivat omassa maassaan. He kuitenkin ilmiselvästi osasivat ilmaista heittävänsä läppää oman maansa ylivoimaisuudesta.

Matias kirjoitti...

Jos en paremmin tietäisi niin luulisin että Kari Rydmanin kommentti on tarkoituksellista provosointia. Ei viharikoslainsäädäntö Suomessa ole saanut inspiraatiotaan Valko-Venäjältä tai Unkarista, vaan kyllä tällaiset antirasistiset viharikosjutut tulevat suoraan pimeyden sydämestä, Brysselistä.

Ja on se kumma että ne kaksi Itä-Euroopan maata, joissa on jotakin vastarintaa Sorosin rahoittamille Open Societyille ja vallankumouksille, ovat nyt yhtäkkiä joitakin kauhuisia hirmuvaltoja.

Unkarin uudesta laista Iltalehti sanoo: "Lain mukaan television pitää näyttää puolet ajasta eurooppalaisia tuotantoja ja radioasemien soittaa neljännes ajasta unkarilaista musiikkia. Lisäksi laki rajoittaisi sellaisia mediasisältöjä, joissa käsitellään väkivaltaa, seksiä tai alkoholia."
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2010120112796657_ul.shtml

Kuulostaapa kauhealta demokratian vastaiselta toiminnalta.

Samoin joku Valko-Venäjä on tällaisten oranssien vallankumousten runtelemaan Ukrainaan verrattuna ihan ihanteellinen paikka, ja Lukashenkan kannatus on aitoa:
http://www.chroniclesmagazine.org/2010/12/21/belarus-still-no-country-for-sold-men/

Lukashenkan kannatus on aitoa, ja kaiken maailman anarkistivallankumoukselliset kuuluvatkin vankilaan. Suomessakin asiat olisivat paljon paremmin, jos Vanhan valtaajat sun muut olisi aikanaan vaan heitetty putkaan. Länsimaissa vallankumoukselliset on viime aikoina vain lahjottu helpoilla eläkeviroilla, mutta siitä seurauksena kestämätön valtion velkaantuminen tänään.

IDA kirjoitti...

Itse en osaa ottaa tuohon Valkovenäjän tilanteeseen kantaa. En ole seurannut. Tunnen yhden valkovenäläisen Lappeenrannan suunnalta ja hänen puheistaan sai käsityksen, että Lukashenka nyt vain on vanha kommunisti ja semmoista se on :) Ei suhtautunut kovin vakavasti.

Se vaikuttaa kuitenkin selvältä, että mikäli lännen ihanne on jonkinlainen avoin yhteiskunta sananvapauksineen, niin se on ihan sisäisesti murtumassa ainakin EU:ssa ja sen innokkaimmissa ja pienimmissä lakeijoissa.

Samaa mieltä, että Vanhan valtaajat olisi vain yksinkertaisesti pitänyt heittää putkaan. Nythän se on myöhäistä, mutta ehdotan edelleen tätä:

60-luvun kauan soiva blues.