keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Viha, viha, viha

Lloyd deMausen kehittelemällä fantasia-analyysilla olisi taas käyttöä, kun lukee Kimmo Kiljusen uutta kirjoitusta. En tosin jaksanut kuin ensimmäisen kappaleen, koska Kimmo Kiljunen ei osaa kirjoittaa, mutta valistuneesti arvaisin, että koko kirjoitus ennakoi täydellistä romahdusta.

Hyvä kuitenkin kaikkien tietää, että kiristyvän sensuurilainsäädännön takana, eivät ole oletetun vihan kohteet, vaan ihan kotimainen vihervasemmisto. Se näkyy ilman fantasia-analyysiakin. Minä ja ripeä kirjeenvaihtokaverini Illmanin Mikko ainakin tiedämme mihin noita nyt Kimmo Kiljusen aloitteesta Tuija Braxin toimesta entisestään kiristyviä sensuurilakeja on tähän asti käytetty: Poliittiseen sensuuriin ja leimaamiseen tietenkin, sehän vihreälle vasemmistolle on lakien tarkoitus.

3 kommenttia:

Kari Rydman kirjoitti...

Unkarissa hallitseva puolue on keksinyt saman aatteen. Valkovenäjän diktaattori taas heitti vastaehdokkaansa vankilaan. Hyvin menee.

IDA kirjoitti...

Kimmo Kiljunen itse oli muistaakseni Valkovenäjällä paheksumassa. Neuvostoliiton viralliset ajattelijatkin olivat koko ajan muualla paheksumassa sitä mitä he ajoivat omassa maassaan. He kuitenkin ilmiselvästi osasivat ilmaista heittävänsä läppää oman maansa ylivoimaisuudesta.

IDA kirjoitti...

Itse en osaa ottaa tuohon Valkovenäjän tilanteeseen kantaa. En ole seurannut. Tunnen yhden valkovenäläisen Lappeenrannan suunnalta ja hänen puheistaan sai käsityksen, että Lukashenka nyt vain on vanha kommunisti ja semmoista se on :) Ei suhtautunut kovin vakavasti.

Se vaikuttaa kuitenkin selvältä, että mikäli lännen ihanne on jonkinlainen avoin yhteiskunta sananvapauksineen, niin se on ihan sisäisesti murtumassa ainakin EU:ssa ja sen innokkaimmissa ja pienimmissä lakeijoissa.

Samaa mieltä, että Vanhan valtaajat olisi vain yksinkertaisesti pitänyt heittää putkaan. Nythän se on myöhäistä, mutta ehdotan edelleen tätä:

60-luvun kauan soiva blues.