keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Roope Ankka

Blogin lukijakunta on tunnetusti vakavaraista, yhteiskunnallisesti arvostettua, mutta siitä huolimatta hienostunutta väkeä. Siksi onkin syytä paljastaa, että blogin skribentit ystävineen ovat lähinnä kurjia kerjäläisiä. Emme kuitenkaan usko äkkirikastumiseen, vaan yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen ja siksi perustimme Juho Eerolan tukiyhdistyksen, joka kerää rahaa Juho Eerolan eduskuntavaalikampanjaa varten. Lahjoituksia varten on avattu tili Nordea pankkiin:

Juho Eerolan tukiyhdistys.
FI18 1071 3000 1174 38 tai ( 107130-117438 )
Maksun viitenumerona 2011

Juho Eerolaa voi äänestää vain Kymin vaalipiirissä, mutta periaatteessa Juho Eerolan äänestäminen on tulevaisuutta silmällä pitäen kuin rahan pankkiin laittamista. Näin sitä voi siis harrastaa koko maailma.

4 kommenttia:

Asko Kervinen kirjoitti...

Tulipa mieleen Pasi Hirvosen kommentti, ettei Juho Eerolalla ole mitään painoarvoa, joten eiköhän näytetä, että kohta on.

Asko Kervinen

IDA kirjoitti...

Teemme näin.

Tukiyhdistys starttailee joten kaikki vain mukaan.

Ilkka kirjoitti...

Pitäsköhän mun mennä ihan suurlähetystöön äänestämään puolestani Jussia jahka hetki koittaa. Taiteilin tuossa viime tunnin netti-casanovana, nyt ois taasen nettipolitiikan aika ;)

Oikeasti en tiedä mitä vaalipiiriä voin äänestää täältä käsin Suomen kansalaisena, täytynee ottaa selville.

Musta tuntuu että en ole yksineläjä enää vuoden kuluttua, täm sivuhuomautuksena mainittakoon. Vähemmän olutta, enemmän rakkautta (tahi jotakin siihen suuntaan viittaavaa/tuntuvaa).

IDA kirjoitti...

Jos noin käy niin vilpittömät onnittelut.

Otamme näinä poikkeuksellisina aikoina rahaa vastaan myös sieltä päin. Ihan maailmanpoliittisen balanssinkin vuoksi. ;)