perjantai 24. joulukuuta 2010

Neutraalin joulujuhlan kaava kouluille

Lapset menevät luokkiin ja istuutuvat. Opettaja saapuu luokkaan, lapset nousevat seisomaan. Opettaja astelee pöytänsä taakse.

Opettaja: Istuutukaa.

Lapset istuutuvat.

Opettaja: Taskulaskimet laukkuun. Tänään pidämme matematiikan kokeet. Kynä kumi ja yksi konsepti pöydälle. Järjestäjä!

Vuorollaan oleva järjestäjä astelee opettajan pöydän viereen.

Järjestäjä: Tarvitsemme matematiikkaa niin alkuräjähdyksen tutkimiseen kuin loistavien yhteiskuntasuunnitelmien tekemiseen. Olkoon tämä koe suuri juhla ja osoittautukaamme meille PISA-menestyksen rakentaneiden suurten opettajien arvoisiksi.

Oppilaat: Yritämme parhaamme.

Järjestäjä ottaa tehtäväpaperit ja jakaa ne oppilaille. Oppilaat syventyvät tehtäviin. 45 minuutin kuluttua kello soi. Oppilaat palauttavat paperit ja poistuvat kukin kotiinsa.

2 kommenttia:

Ilkka kirjoitti...

Hyvää & rauhaisaa Joulua!

Olen nyt täysin vakuuttunut siitä että kannabiksen kriminalisointi on ollut kosmista luokkaa oleva erehdys.

Ihmiselle jolla on tarve resetoida itsensä useamman kerran viikossa se vaan on niin paljon hellempi aine kuin alkoholi, menee hirvittävä potentiaali hukkaan monelta ihmiseltä koska asia sosiaalisesti stigmasoitu.

IDA kirjoitti...

Sitä samaa sinulle!

Itsehän otan enää pari lasillista viiniä silloin tällöin. Olen huomannut, että resetoidun ja resonoin kaikkein parhaiten ihan selvänä.

Luulen kyllä vähällä kokemuksellani eri huumausaineista, että kannabis todellakin on paras aine estämään atomipommin suunnittelua ja ajoittaista räjäyttelyä ;)

Raittiutta kyllä siis suosittelen , mutta ajele rauhassa!

:D