torstai 23. joulukuuta 2010

Statistiikkaa

Blogin historian suurin lukijapiikki näyttää laantuvan. Analyticsin graafi on mennyt pilalle ja huipun rinnalla kaikki näyttää vain tasaiselta maalta. Uudessa Kerberoksessa oli hyvä pääkirjoitus, jossa painotettiin viiden lukijan merkitystä viidenkintuhannen rinnalla. Itse toivon, että viisi alkuperäistä lukijaani ovat jaksaneet tänne asti, vaikka olenkin pyrkinyt pitämään blogin nimen suomasta oikeudesta mihin tahansa kaikin tavoin kiinni.

En näe mitään syytä olla kirjoittamatta joulunakin koska työtähän tämä ei ole, mutta silti toivotan kaikille lukijoille jo tässä vaiheessa Hyvää Joulua!

Eräänlaisena tilannetiedotuksena vielä: Kommenteissa olleen linkin ansiosta olen päätynyt taas lukemaan amerikkalaista, yhteiskunnallista mediaa. Nyt kuitenkin hyvin valikoiden.

2 kommenttia:

Sasa kirjoitti...

Lienet lukenut uusimman Kerberoksen? Joku, en muista nimeä, enkä voi tarkistaa sillä vaimoni varasti lehden ja häipyi Tampereelle, oli kirjoittanut siihen artikkelin karmeliittanunnista ja Ranskan vallankumouksesta. Luin sen kolme kertaa (ennen kuin julma, uskontoa ja etäältä tappavia aseita rakastava vaimoni vei sen), ja joka kerta se toimi aivan kuin Muhammed Alin hyöhenenkevyt hipaisu suoraan sieluun.

Jos et ole vielä lukenut, suosittelen!

IDA kirjoitti...

Kiitos. Nyt en kyllä tiedä mitä muuta sanoisin.

:)

Hyvää Joulua!