lauantai 18. joulukuuta 2010

Hommaforum

Homafoorumilla on sellainen ketju kuin  "Opettaja, opettaja toi mode kiusaa minua" Siis ihan oikeasti, en ole itse keksinyt tätä. Kirjoitin sinne, koska siellä arvostellaan yksittäisiä modeja, että koko moderaatiotiimi voisi yleisesti ja yhtäläisesti haistaa pitkän ja kanootinmuotoisen vitun. Mielestäni ihan asiallista kritiikkiä :)

Tämän vuoksi sain sitten banit kyseiselle foorumille. En sano mitään pikkusieluisuudesta, natsikyttäämisestä ja muusta sellaisesta, kunhan vain totean, että näin on.

8 kommenttia:

Michelange kirjoitti...

Ihan kuin olisin nähnyt tämän draaman joskus ennenkin...

IDA kirjoitti...

Jep.

En voi sille mitään, että tuollaista meininki on. Itse olin laittavinani hyvää hyvyyttäni läpän sinne ja nämä antavat bannin. Emme ymmärrä toisiamme ;)

Anonyymi kirjoitti...

Melontaterveiset kanootista: 7-päiväinen näytti olevan.

IDA kirjoitti...

"Melontaterveiset kanootista: 7-päiväinen näytti olevan."

Jaa. Ehkä sillä aikaa voi kirjoittaa esseen monikultturismista :D

En itse yksinkertaisesti tajua tuota, että modeja puolustava läppä on bannin arvoinen. Jokainen voi itse lukea mihin viestiin oma alatyylinen viestini oli vastaus ja muutenkin sen ketjun. Tarkoitus oli vain ihan vilpittömästi, rehellisesti ja lapsellisesti todeta, että itse haistattaisin kaikille.

Olen ihan valmis itsekritiikkiin, mutta en siis todellakaan tajua tätä juttua.

Anonyymi kirjoitti...

Jotenkin spinozamaisesti saanee sanoa, että maailma on (ihmistenkin jäljiltä) alati ollut ja on ain' yhä vielä, parhaassa mahdollisessa tilassa. Kaikki käy, Spinozan mukaan.

Kumitonttu kirjoitti...

Mie en ymmärrä, miksi siellä Hommassa pitää oikein pyöriä, jos ne ei sinuu haluu sinne. Usko jo - kymiläiset on neekereitä! Eikös joku viisas sanonu, että klubi, joka ei halua sinua jäseneksi ei halua sinua jäseneksi. Tai jotain.

PS Terveisiä Pyttikseltä. Meinasin soittaa mutta juutuin ryssien taakse rekkaralliin.

suvaitsematon kirjoitti...

Olen havainnut, että eräs harlekiini on aika innokas lopettamaan ketjuja ja en vältä herra harlekiinin henkilökohtaisuuksista.

Seurakuntavaalien "Tulkaa kaikki" -liikkeestäkin keskustelu meni jollekin yleistä uskontoketjuun, joka on vuosia vanha ja 400 kommenttia sisältävä. Vaikuttaa melko asenteelliselta toiminnalta.

Vasarahammer kirjoitti...

"Olen havainnut, että eräs harlekiini on aika innokas lopettamaan ketjuja."

Ketjujen raiskaaminen siirtämällä ne ikivanhoihin kaatopaikkaketjuihin on hommamoderaattorien helmasynti. Takuuvarma keskustelun tappaja.