sunnuntai 8. marraskuuta 2009

Racing

Viikon ottelu on siis vierasottelu Racingia vastaan. Sarjataulukossa eroa on kuusi pistettä Athleticin hyväksi. Athtetic on nimennyt otteluun seuraavat pelaajat: Iraizoz, Ustaritz, Amorebieta, Etxeita, David López, Llorente, Gabilondo, San José, Armando, Susaeta, Iraola, Orbaiz, Etxeberria, Gurpegi, Ion Vélez, Castillo, Díaz de Cerio, Javi Martínez ja De Marcos. Tuosta nyt on paha sanoa muuta kuin, että niukka vierasvoitto on tulossa. Andalusialaisella tuomarilla Padaras Romerolla ei ole ollut kunnia tuomita kuin kolme Athleticin ottelua: 1 voitto, 1 tasapeli ja 1 tappio, joten paineet ovat varmasti kovat, sillä ottelu ratkaisee uran onnistumistason arvioinnin melko pitkäksi aikaa.

Kokoonpano:

Iraizoz

Iraola
Ustaritz
Amorebieta
Castillo

Gurpegi
Javi Martinez
Orbaiz
Susaeta

De Marcos

Ion Velez

Vaihdossa:

Armando
Etxeita
David López
Gabilondo
Etxeberria
San Jose
Diaz de Cerio

Peli etenee aika rauhallisesti. Gurpegi teki 0 - 1 puolen tunnin pelin jälkeen. Ion Velez sai varoituksen 38. minuutilla mikä on Athleticin ainoa varoitus. Päivän sensaatio tuleekin pohjoisesta kotimaastamme, jossa ikuinen isämme Pekka Hämäläinen on päättänyt vetäytyä lepoon, sekä harrastusten pariin ja hänen tilalleen valitaan joku Sauli Niinistö. On mahdotonta sanoa voiko kyseiseen noviisiin luottaa.

Puoliaikatulos: Racing 0 - Athletic Club 1

Pian 75 minuuttia pelattu. Tilanne edelleen 0 - 1. Athletic ei ole vielä tehnyt yhtään vaihtoa - itse asiassa Iraola teki juuri 0 - 2 - Racing sen sijaan jo kaikki kolme.

86. minuutilla Ion Velez vaihdettiin Diaz de Cerioon, 89. minuutilla Orbaiz San Joseen ja vielä 93. minuutilla Susaeta David Lopeziin. Siinähän se.

Lopputulos: Racing 0 - Athletic Club 2.

Sarjataulukko iltapelin jälkeen taas joskus. Athletic Club joka tapauksessa on tämän kierroksen jälkeen kahdeksas. Ensi sunnuntaina kotiottelu Barcelonaa vastaan. Sitä ennen keskiviikkona Cupin ottelu Rayo Vallecanoa vastaan myös kotona. Rayo Vallecano johtaa 0 - 2.

Sarjataulukko 10 kierroksen jälkeen:

BARCELONA 26
REAL MADRID 25
SEVILLA 22
VALENCIA 21

DEPORTIVO 19
MALLORCA 17

SPORTING 16
ATHLETIC CLUB 16
ESPANYOL 13
OSASUNA 12
UD ALMERÍA 12
GETAFE 12
ZARAGOZA 11
VALLADOLID 10
TENERIFE 10
VILLARREAL 9
RACING 7

AT.MADRID 7
XEREZ 6
MÁLAGA CF 5

Ei kommentteja: