sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Barcelonaa vastaan

Tänään Athletic Club pelaa kotiottelun FC Barcelonaa vastaan. Ottelu alkaa kello 23:00 Suomen aikaa ja on siten ilmeisesti monen Coca-Cola - kanavan ohjelmistossa, joten sen näkymiselle verkossa on varsin hyvät saumat. Barcelona ei vielä ole hävinnyt yhtään ottelua tällä kaudella, joten tänään on ensimmäinen kerta. Tuomari Mejuto González on tuominnut yhteensä peräti 34 Athletic Clubin peliä melko hienolla saldolla: 17 voittoa, 8 tasapeliä, 9 tappiota.

No niin, palataan normaaliin päiväjärjestykseen: Ottelu pelataan siis 21.11 klo 23:00 Suomen aikaa. Pahoittelemme häiriötä kansainvälisissä yhteyksissä.

4 kommenttia:

Vasarahammer kirjoitti...

Mites Espanjan liiga voi jatkua maaottelutauolla?

Joka tapauksessa Athleticin voitto lienee tässä tapauksessa aivan varma.

IDA kirjoitti...

Sori, palataan asiaan ensi lauantaina. ;)

Imulippo kirjoitti...

Ihan mielenkiinnosta kysyn IDA, miksi olet niin kiinnostunut tuomareiden tilastoista? (Aiheuttaa minussa aina pientä hilpeyttä kun luen pelipäivän raportointia :D)

IDA kirjoitti...

No en itsekään usko niillä olevan mitään suurempaa merkitystä. Huvituin aikanaan, kun ne Athleticin sivuille on merkitty ja rupesin laittamaan niitä postauksiin tavallaan poikkeavana tilastotietona. Asiallinen tilastointi kävisi jo oikeasta työstä :)