sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Vihreä natsi

Olen järkyttynyt. Vihreän puolueen Eero Paloheimo vastustaa maahanmuuttoa selkeästi etnonationalistisin teesein. En uskalla edes siteerata, lukekaa itse tästä linkistä, mutta tietäkää myös, että teitä on varoitettu.

Miten puolue, jonka ainoa todellinen ja jalo tavoite on tulla kotiisi kertomaan miten sinun tulisi elää ja olla, voi sallia tällaisen? Pitäisikö tästä nyt tehdä tutkintapyyntö? Tai jotain.

6 kommenttia:

Kumitonttu kirjoitti...

Ohhoh. Pitääkö muka vanhoilla päivillä alkaa uskotella itselleen, että Virheisiin on eksynyt yksi viisas mies?

IDA kirjoitti...

Kai se on pakko.

No mikäpä tässä, on se maailmankuva ennenkin järkkynyt.

IDA kirjoitti...

Jännä juttu muuten, että Suomen Sisun todetessa ohimennen, että kansoja ei pidä luonnottomalla tavalla sekoittaa keskenään se iskeytyy aina Apu-lehden viattomien kolumnistien tajuntaan asti, mutta arvostetun, vihreän mielipidevaikuttajan todetessa täsmälleen saman asian ei kukaan korviaan lotkauta.

Taidan oikeasti kuulua "vihan veljiin" mikä oikeastaan olisikin ihan hieno juttu. ;)

Tapio Tuuri kirjoitti...

Kansoja pitäisi kaiketi sekoittaa luonnollisella tavalla keskenään, hitaasti ajan kuluessa. Monikulttuuristaminen väen väkisin on luonnotonta.

Ilkka kirjoitti...

Hmm.. Onhan se Osmokin vihreissä aina välillä ihan tolkun mies. Kyllä noita yksittäisiä helmiä sieltäkin löytyy sieltä täältä, ei toki runsain mitoin :)

Matti kirjoitti...

Poliittisen historian tai teorian harrastaja erottaa toisistaan vihreän aatteen ja puolueen, joka kutsuu nykyään itseään nimellä Vihreä liitto r.p. Samaten tietysti muille aatteille ja puolueille, jotka ajavat e.m aatteita.

Paloheimo (kuten myös Linkola)on totaalisen marginaalinen hahmo, mitä Vihreän liiton politiikkaan tulee. Nämä henkilöt ja heidän edustamansa vihreyden sävyt on 100% padottu ulos puolueen valtahierarkiasta. Vihreän liiton politiikkaan vaikuttavat massiivisesti enemmän vaikkapa Vihreät nuoret ViNo, vaikka heillä ei olisi muuta sanottavaa, kuin että oli hyvät bileet hyvät bileet vapaiksi kaikille.

Vihreä aate on kuitenkin alunperin populaari kansanliike, joka ottaa ideansa erilaisilta ajattelijoilta ja aktivisteilta. Paloheimo on yksi merkittävimpiä vihreitä ajattelijoita Suomessa. Tässä ei oikeastaan ole mitään ristiriitaa. Helsinkiläisten puolue vain ottaa omaa kurssiaan, eroon alkuperäisistä "syvänvihreistä" kannattajistaan. Se on surullista esimerkiksi minunlaisteni ekologisten ajattelijoiden kannalta, mutta varmaankin voitonriemun asia esim. teillä persuissa. Elämä nyt vain on sellaista.